Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Radulović započeo kampanju na jugu Srbije

rssBookmark and Share

Vranje 16.03.2017. RTV Vranje, Južna Srbija Info

Lider pokreta „Dosta je bilo“ i predsednički kandidat Saša Radulović, krenuo je u predizbornu turneju iz Vranja. Sa Radulovićem u obilazak Srbije, ide i pet poslanika, potpredsednici pokreta ali i članovi lokalnog pokreta u Vranju. Na šetalištu ispred Robne kuće bio je postavljen štand, a Radulović je Vranjancima delio flajere i razgovarao sa njima.

Foto: RTV Vranje
Foto: RTV Vranje

Tokom turneje koja je simbolično nazvana „Kug za drugi krug“ predsednički kandidat Saša Radulović, je u šetnji kroz Vranje, govorio Vranjancima o programu 20 tačaka i o razlozima da u što većem broju izađu na izbore:

„Ovi izbori su referendum protiv Vučića i njegove katastrofalne politike, čiju cenu plaćaju svi građani Srbije.  Penzionerima je oteo 180 miliona".

Radulović kaže da u državnoj kasi ima dovoljno novca ali je potrebno trošiti ga u interesu građana, a ne u cilju održavanja partokratije.

Ako uvedete red, ukinete subvencije ima dovoljno novca da se ne samo vrate penzije i otete plate nego da se smanje porezi i doprinosi da bi privreda prodisala. 
Ukoliko bude izabran za predsednika, Radulović najavljuje ukidanje nekih zakona i raspisivanje parlamentarnih izbora:

"Nijedan štetan zakon ako budem izabran za predsednika neće proći, recimo, zakon o smanjenju penzija, davanje subvencija stranim investitorima, kao da smo mi neka banana država koja nema svoje građevinske firme. To je ono što može predsednik. Ali, najvažnije je da se nakon ovih izbora otvara mogućnost za promenu celog sistema, jer će nakon predsedničkih odmah biti raspisani novi parlamentarni izbori i to je prilika da se uvede red u celu državu".

Nakon Vranja, Radulović će obići i druge opštine Pčinjskog okruga.

 


#   Vranje   subvencije   Saša Radulović   Dosta je bilo   drugi krug   predsednički izbori 2017
@SasaRadulovich @DostaJeBilo @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima