Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Саопштење: Реакција ГрО СНС Ниш поводом активности нишке опозиције

rssBookmark and Share

26.03.2016. Јужна Србија Инфо

Најновији пример излета у медијима Удружене нишке опозиције, доказ је како се пред изборе јавља амнезија, стоји између осталог у саопштењу нишким медијима Српске напредне Странке.

Саопштење: Реакција ГрО СНС Ниш поводом активности нишке опозиције

Саопштење преносимо у целости..

Поштована господа удружена са свих страна, заборавила су да су они били на руководећим местима нашег града и шта су оставили за собом. Српска напредна странка је прва и једина странка која је, од када је на власти, увела забрану запошљавања у јавном сектору, које је било на уштрб свих грађана и није била отворен биро за запошљавање као у време демократа када су позапошљавали цео свој партијски кадар. Српска напредна странка се бори за своје грађане и то доказује константним отварањем нових радних места, како би сваки грађанин остварио своја основна људска права. Представници Српске напредне странке у Нишу који су водили град,  консолидовали су буџет града Ниша и створили неупоредиво бољу финансијску ситуацију онима који ће освојити поверење грађана у априлу, у односу на ону која је затечена 2012 . године. Ова градска власт и грађани Ниша су враћали ваша дуговања. На дан када је Зоран Перишић постао градоначелник града, видљива дуговања Дирекције за изградњу града износила су 700 милиона, док су невидљива остала дуговања сакривена и сакупљена по фиокама ваших Управа. Ако сте заборавили шта сте потрошили, погледајте вашу архиву. У 4 године власти потрошили сте 5 буџета града Ниша, оставивши људима који су добили поверење Нишлија дуг од преко 5 милијарди динара пренетих обавеза и 21,5 милиона евра кредитних задужења.

Када људи истрошених политичких биографија причају о будућности, неко би то назвао иронијом, а неко безобразлуком. Српска напредна странка  се неће бавити вама сем када буде морала да демантује ваше лажи. Наш програм ће једино бити будућност грађана Ниша и будућност грађана Србије.

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ 
СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА ГО НИШ

 


#   СНС   Зоран Перишић   људска права   саопштење   градска власт   избори 2016   удружена опозиција   Коалиција Ниш мој град
@sns_srbija @ProfdrPerisic @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима