Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Saopštenje: Reakcija GrO SNS Niš povodom aktivnosti niške opozicije

rssBookmark and Share

26.03.2016. Južna Srbija Info

Najnoviji primer izleta u medijima Udružene niške opozicije, dokaz je kako se pred izbore javlja amnezija, stoji između ostalog u saopštenju niškim medijima Srpske napredne Stranke.

Saopštenje: Reakcija GrO SNS Niš povodom aktivnosti niške opozicije

Saopštenje prenosimo u celosti..

Poštovana gospoda udružena sa svih strana, zaboravila su da su oni bili na rukovodećim mestima našeg grada i šta su ostavili za sobom. Srpska napredna stranka je prva i jedina stranka koja je, od kada je na vlasti, uvela zabranu zapošljavanja u javnom sektoru, koje je bilo na uštrb svih građana i nije bila otvoren biro za zapošljavanje kao u vreme demokrata kada su pozapošljavali ceo svoj partijski kadar. Srpska napredna stranka se bori za svoje građane i to dokazuje konstantnim otvaranjem novih radnih mesta, kako bi svaki građanin ostvario svoja osnovna ljudska prava. Predstavnici Srpske napredne stranke u Nišu koji su vodili grad,  konsolidovali su budžet grada Niša i stvorili neuporedivo bolju finansijsku situaciju onima koji će osvojiti poverenje građana u aprilu, u odnosu na onu koja je zatečena 2012 . godine. Ova gradska vlast i građani Niša su vraćali vaša dugovanja. Na dan kada je Zoran Perišić postao gradonačelnik grada, vidljiva dugovanja Direkcije za izgradnju grada iznosila su 700 miliona, dok su nevidljiva ostala dugovanja sakrivena i sakupljena po fiokama vaših Uprava. Ako ste zaboravili šta ste potrošili, pogledajte vašu arhivu. U 4 godine vlasti potrošili ste 5 budžeta grada Niša, ostavivši ljudima koji su dobili poverenje Nišlija dug od preko 5 milijardi dinara prenetih obaveza i 21,5 miliona evra kreditnih zaduženja.

Kada ljudi istrošenih političkih biografija pričaju o budućnosti, neko bi to nazvao ironijom, a neko bezobrazlukom. Srpska napredna stranka  se neće baviti vama sem kada bude morala da demantuje vaše laži. Naš program će jedino biti budućnost građana Niša i budućnost građana Srbije.

 

SLUŽBA ZA INFORMISANjE 
SRPSKA NAPREDNA STRANKA GO NIŠ

 


#   SNS   Zoran Perišić   ljudska prava   saopštenje   gradska vlast   izbori 2016   udružena opozicija   Koalicija Niš moj grad
@sns_srbija @ProfdrPerisic @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima