Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Преминуо чувени нишки DJ Max - Игор Максимовић

rssBookmark and Share

27.10.2016. И.Антовић, Јужна Србија Инфо

Игор Максимовић, DJ Max, преминуо је у понедељак, 24. октобра, у 38. години.

Преминуо чувени нишки DJ Max - Игор Максимовић

Остаће упамћен не само као DJ и продуцент, уметник и велики пријатељ, већ и као идејни творац музичких фестивала и бројних догађаја из области културе.
Много тога је тек планирао да ради, али срце, нажалост, није издржало.

Чланови организације База алтернативне музике и културе (Б.А.У.К.), коју је основао са пријатељима, овако су се од њега опростили на званичној страници:

“Драги сви, наш пријатељ и члан екипе "Igor Whiskas Maksimović #DJMAX" нас је јуче, изненада, заувек напустио. Маx је био и остаће незамењљив део наше Баук породице, идејни творац и покретач великог броја културних догађаја, фестивала, пројеката и позитивних промена у Нишу. DJ и продуцент, организатор, уметник и велики пријатељ. Човек који је покретао друге, давао најбоље од себе и на свој начин био јединствен пример уметника и пријатеља који до краја и у сваком тренутку живи своје вредности. Његове идеје и енергија инспирисали су све нас, а његова спремност да реши нерешиво и увек буде ту кад треба рефлектовали су чињеницу да за њега, а и нас са њим, ништа није било баук. Мало је рећи да ће нам недостајати.” 

Игор Максимовић сахрањен je данас, 27. октобра, у 13 сати на Новом гробљу у Нишу.


#   музика   In memoriam   DJ   Ново гробље   електронска музика   Игор Максимовић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима