Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Preminuo čuveni niški DJ Max - Igor Maksimović

rssBookmark and Share

27.10.2016. I.Antović, Južna Srbija Info

Igor Maksimović, DJ Max, preminuo je u ponedeljak, 24. oktobra, u 38. godini.

Preminuo čuveni niški DJ Max - Igor Maksimović

Ostaće upamćen ne samo kao DJ i producent, umetnik i veliki prijatelj, već i kao idejni tvorac muzičkih festivala i brojnih događaja iz oblasti kulture.
Mnogo toga je tek planirao da radi, ali srce, nažalost, nije izdržalo.

Članovi organizacije Baza alternativne muzike i kulture (B.A.U.K.), koju je osnovao sa prijateljima, ovako su se od njega oprostili na zvaničnoj stranici:

“Dragi svi, naš prijatelj i član ekipe "Igor Whiskas Maksimović #DJMAX" nas je juče, iznenada, zauvek napustio. Max je bio i ostaće nezamenjljiv deo naše Bauk porodice, idejni tvorac i pokretač velikog broja kulturnih događaja, festivala, projekata i pozitivnih promena u Nišu. DJ i producent, organizator, umetnik i veliki prijatelj. Čovek koji je pokretao druge, davao najbolje od sebe i na svoj način bio jedinstven primer umetnika i prijatelja koji do kraja i u svakom trenutku živi svoje vrednosti. Njegove ideje i energija inspirisali su sve nas, a njegova spremnost da reši nerešivo i uvek bude tu kad treba reflektovali su činjenicu da za njega, a i nas sa njim, ništa nije bilo bauk. Malo je reći da će nam nedostajati.” 

Igor Maksimović sahranjen je danas, 27. oktobra, u 13 sati na Novom groblju u Nišu.


#   muzika   In memoriam   DJ   Novo groblje   elektronska muzika   Igor Maksimović
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima