Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Продужен рад угоститељских објката који имају баште до 1 сат иза поноћи

rssBookmark and Share

Ниш 30.08.2020. Јужна Србија Инфо

На састанку Градског штаба за ванредне ситуације Ниша, којим је председавала командант Драгана Сотировски, након сагледавања епидемиолошке ситуације и усклађивања са Крзним штабом Србије, донете су следће одлуке.

Фото: Јужна Србија Инфо
Фото: Јужна Србија Инфо

Одлучио је да се рад угоститељских објеката који имају отворену башту продужава до 01,00 сат после поноћи, а у затвореном простору остаје ограничење за рад до 21,00 сат.

Рад трговинских објеката продужава се до 23,00 сата.

Број особа у отвореном и затвореном простору на јавним окупљањима може бити до 30 особа.

Градски штаб за ванредне ситуације Града Ниша упутио је захтев Институту за јавно здравље Ниш да процени епидемиолошку ситуацију на територији Града Ниша због могућности одржавања јавних манифестација у граду.

Истакнуто је да ће јавност бити редовно обавештавана о спровођењу мера за спречавања појаве и ширења заразне болести изазване Корона вирусом и још једном je изражена захвалност грађанима који поштују мере превенције.

Градски штаб за ванредне ситуације Града Ниша апелује да се настави са придржавањем свих мера Кризног штаба Владе Републике Србије и Градског штаба за ванредне ситуације на територији Града Ниша, у циљу заштите јавног здравља свих суграђана.


#   Ниш   Драгана Сотировски   штаб за ванредне ситуације   угоститељски објекат
#GradonacelnicaN @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима