Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Produžen rad ugostiteljskih objkata koji imaju bašte do 1 sat iza ponoći

rssBookmark and Share

Niš 30.08.2020. Južna Srbija Info

Na sastanku Gradskog štaba za vanredne situacije Niša, kojim je predsedavala komandant Dragana Sotirovski, nakon sagledavanja epidemiološke situacije i usklađivanja sa Krznim štabom Srbije, donete su sledće odluke.

Foto: Južna Srbija Info
Foto: Južna Srbija Info

Odlučio je da se rad ugostiteljskih objekata koji imaju otvorenu baštu produžava do 01,00 sat posle ponoći, a u zatvorenom prostoru ostaje ograničenje za rad do 21,00 sat.

Rad trgovinskih objekata produžava se do 23,00 sata.

Broj osoba u otvorenom i zatvorenom prostoru na javnim okupljanjima može biti do 30 osoba.

Gradski štab za vanredne situacije Grada Niša uputio je zahtev Institutu za javno zdravlje Niš da proceni epidemiološku situaciju na teritoriji Grada Niša zbog mogućnosti održavanja javnih manifestacija u gradu.

Istaknuto je da će javnost biti redovno obaveštavana o sprovođenju mera za sprečavanja pojave i širenja zarazne bolesti izazvane Korona virusom i još jednom je izražena zahvalnost građanima koji poštuju mere prevencije.

Gradski štab za vanredne situacije Grada Niša apeluje da se nastavi sa pridržavanjem svih mera Kriznog štaba Vlade Republike Srbije i Gradskog štaba za vanredne situacije na teritoriji Grada Niša, u cilju zaštite javnog zdravlja svih sugrađana.


#   Niš   Dragana Sotirovski   štab za vanredne situacije   ugostiteljski objekat
#GradonacelnicaN @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima