Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Руководилац тукао радника

rssBookmark and Share

Лесковац 27.09.2010. Бета

Руководилац тукао радника

ЛЕСКОВАЦ - Против једног руководиоца приватног предузећа "Нинико Лајн" из Лесковца поднета је прекршајна пријава због сумње да је тукао радника Драгана Јањића (42), пошто му је претходно дао отказ, потврђено је данас Бети у лесковачкој полицији.

Портпарол Полицијске управе у Лесковцу Бобан Здравковић није знао да каже име руководиоца, али Драган Јањић је рекао Бети да је батине добио од Драгана Николића директора и власника "Нинико Лајна", предузећа за производњу опекарских производа.

Прекршајна пријава поднесена је данас пошто је Јањић јутрос пријавио полицији случај.

"Батине сам добио јутрос, после састанка са Николићем који нам је саопштио да нас 20, до укупно 80 радника, можемо да идемо кући јер је престала потреба за нашим ангажовањем. Тражили смо зарађену једномесечну плату, али он је врдао, па сам ја запретио Инспекцијом рада. Тада је на мене скочио као лав", испричао је Бети овај радник.

Јањић, као и његов отпуштени колега и очевидац инцидента Мирослав Филиповић, тврде да је Николић шутирао бившег радника по ногама и бутинама и ударао му самаре по лицу.

"Док ме је тукао, претио је да ће ме убити. Понижен сам и уплашен, попио сам брдо бенсендина", испричао је Јањић.

Драган Николић је, међутим, негирао цео догађај.

"Ништа од тога није тачно. Ако суд докаже да сам га тукао, у реду, али ја имам 5о сведока који ће потврдити супротно", казао је Николић Бети.

У Самосталном синдикату за Јабланички округ речено је Бети да је то први случај физичког насиља над радницима у овом крају.



#   Лесковац   буџет   пољопривреда   Јабланички округ   Ана Николић   Драган Николић   Бобан Здравковић   прекршајна пријава
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима