Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Саопштење Милоша Банђура дато Нишкој телевизији поводом инцидента са саобраћајним полицајцем

rssBookmark and Share

Врање 30.11.2015. Јужна Србија Инфо

Тачно је само то, пише већник, да се десио неспоразум са саобраћајном полицијом на скретању ка импровизованом паркиралишту за путничка возила.

Саопштење Милоша Банђура дато Нишкој телевизији поводом инцидента са саобраћајним полицајцем

Пошто га је саобраћајац зауставио и није му дозволио да скрене, Банђур тврди да је отворио прозор и затражио објашњење јер су аутобуси, комбији и слузбени аутомобили добијали дозволу да скрену.

“Претпоставио сам да је то зато што сам дошао својим старим и јефтиним аутомобилом који не оставља утисак. Саобраћајац који се налазио лево од мене је после објашњавања дао сагласност да прођем и ја сам ,цимнуо’ ауто. Међутим, саобраћајац који ме је зауставио и који је у међувремену регулисао раскрсницу са моје десне стране, видевши да полазим, искорачио је према аутомобилу са наредбом да станем. Био је врло љут јер није чуо разговор са колегом који нас је пустио. Одузео ми је документа и наредио да се паркирам поред пута, стотинак метара даље на врло небезбедном месту, што сам ја и учинио.

Рекао је да сам му цимањем аута закачио ногу и да не могу да се удаљим. Радио је још два сата на раскрсници, а тек по завршетку скупа отишао да се прегледа. Лекарски преглед је показао да нема повреда, те су ми враћена документа. Дакле, после трочасовног задржавања на ветру и хладноћи, могли смо да се удаљимо. У питању је неспоразум чија је последица моја прехлада, а наравоученије је да они који користе своја кола и бензин за страначке и службене сврхе, и сами плаћају путарину, могу уз трошак и да награбусе!

Тачно је само то да се јуче око 11:45 десио неспоразум са саобраћајном полицијом, на скретању ка импровизованом паркиралишту за путничка возила. Не пијем баш зато што возим и не сећам се кад сам задњи пут направио прекршај у саобраћају. Али, пошто је мој рад у Градском већу блиставо чист и ту не може да се искористи било шта за моју компромитовање које многи прижељкују, очекивао сам измишљање афере и само сам се питао где ће је наместити. Данас видим да се и саобраћајна ситуација може злоупотребити на најбруталнији начин у политичке сврхе”, стоји у саопштењу Милоша Банђура достављеном Нишкој телевизији.

НТВ


#   Врање   туча   ауто-пут   аутомобили   Милош Банђур   саобраћајна полиција     саопштење   лекарски преглед
@Milos_Bandjur @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима