Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Шта су вам пожелели Тадић , Цветковић и Дачић

rssBookmark and Share

13.04.2012. Аutor : Ekipa Južne Srbije |

Усршње честитке актуелног државног врха , шта су вам пожелели Тадић , Цветковић и Дачић...

Кандидат за председника Србије и лидер Демократске странке Борис Тадић честитао је Ускрс београдском надбискупу Станиславу Хочевару, свештенству и свим верницима који овај велики хришћански празник славе по Грегоријанском календару.

-Желим да празничне дане проведемо у духовном и свеопштем миру, разумевању и толеранцији међу верницима, пријатељима и комшијама. Поштујући традицију и хришћанске вредности чуваћемо свој идентитет, а само славећи живот, радом и вером у себе створићемо још квалитетније друштво , наводи се у честитки Бориса Тадића.

Председник Владе Србије Мирко Цветковић честитао је данас поглавару Српске православне цркве патријарху Иринеју, свештенству, монаштву и верницима велики хришћански празник Ускрс.

-У име Владе Србије и у своје лично име честитам Вам најрадоснији хришћански празник са жељом да га прославите у кругу својих најдражих, у радости, благостању и весељу.Нека нам овај празник наде и вере у бољу будућност, буде подстицај да истрајемо на путу победе љубави над мржњом и добра над злом , поручио је Цветковић.

Заменик председника Владе и министар унутрашњих послова Ивица Дачић честитао је Васкрс патријарху Иринеју, свештенству Српске православне цркве и свим верницима који у недељу прослављају највећи хришћанских празника.

-Овај велики хришћански празник треба да нам врати веру у бољу будућност и неговање моралних вредности, међусобног уважавања и поштовања.Свим верницима желим да Ускрс проведу у радости, миру и љубави својих најмилијих , казао је Дачић.


#   Ивица Дачић   Борис Тадић   Мирко Цветковић
@DacicIvica @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима