Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Стефановић отворио полицијско одељење у Луковској Бањи

rssBookmark and Share

Прокупље 02.01.2017. Јужна Србија Инфо

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је јуче у Луковској Бањи, где је отворио Полицијско одељење, да је новогодишња ноћ у Србији прошла релативно мирно и да није било већих безбедносних изазова.

Фото: mup.gov.rs
Фото: mup.gov.rs

У саопштењу Министарства унутрашњих послова наводи се да је Стефановић истовремено нагласио да су грађани поштовали закон, додавши да им је захвалан на томе.

Он је такође исказао захвалност свим припадницима МУП-а на добром раду, уз наду да ћемо у том духу стабилности, мира, здравља и среће наставити и у 2017. години. 

Стефановић је, говорећи о новоотвореном полицијском одељењу, прецизирао да ће у њему бити стално дежурство пет полицијских службеника. 

Он је пожелео запосленима у Министарству унутрашњих послова срећу у раду, и истакао да у овој години од полиције очекује више активности и ангажовања. 

Истовремено, потпредседник Владе је изразио и наду да ће у Србији бити мање кривичних дела, а тиме и мање поступања полицијских службеника. 

Стефановић је исказао захвалност председнику општине Прокупље Александру Симоновићу на донацији два теренска возила, која су данас уручена Полицијској управи у том граду. 

Он је, након отварања Полицијског одељења у Луковској Бањи, обишао и полицајце ангажоване у бази на Требињском брду, који обезбеђују административну линију према Аутономној покрајини Косово и Метохија.

Такође, полицијске службенике Полицијске станице Куршумлија и Штаба Министарства унутрашњих послова за АП Косово и Метохија, током новогодишње ноћи обишли су државни секретар МУП-а Јана Љубичић, директор полиције Владимир Ребић и помоћник министра Катарина Томашевић, додаје се у саопштењу.


#   Прокупље   Куршумлија   Луковска Бања   МУП РС   Небојша Стефановић   Косово и Метохија   Владимир Ребић   полицијска станица   државни секретар
@nesastefanovic @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима