Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ускоро Сениор картице са попустима за пензионере и у Нишу

rssBookmark and Share

Ниш 05.11.2017. Јужна Србија Инфо

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у Влади Републике Србије Зоран Рорђевић изразио је јуче очекивање да ће акција коју је покренуо Београд о Сениор картицама за пензионере бити ускоро проширена Ниш и Нови Сад, као и на друге градове у Србији.

Ускоро Сениор картице са попустима за пензионере и у Нишу

Ђорђевић је у изјави за Телевизију Пинк рекао да је ово један од начина да се најстарјим суграђанима помогне, додавши да влада велико интересовање за Сениор картице и да се до сада за њих пријавило 25.000 пензионера. 

Он је објаснио да се картице једноставно добијају, потребно је само попунити формулар и добити привремену картицу, док ће оригинална стићи касније на кућну адресу.

Министар је нагласио да је све више компанија које се јављају како би се укључиле у ову акцију, да их је до јуче било 52, а да се може очекивати да се наредне недеље укључи још 20 или 30 компанија.

Влада Србије брине о пензионерима који су највише допринели изградњи нашег друштва, нагласио је Ђорђевић, подсетивши и на то да ће у понедељак сви пензионери добити једнократну помоћ од 5.000 динара а да ће од 1. јанура 2018. свим пензионреима бити повећане пензије за пет одсто.

Коментара: 0


#   Ниш   попуст  пензионери  Зоран Ђорђевић   Министарство рада  сениор картица
@
[ Додај коментар ]