Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ускоро завршетак радова на новој гаражи код Дома здравља

rssBookmark and Share

Ниш 22.10.2018. Јужна Србија Инфо

Градоначелник Дарко Булатовић и директор ЈКП "Паркинг сервис" Дејан Димитријевић, обишли су данас радове на изградњи монтажне двоетажне гараже на паркиралишту код Дома здравља.

Ускоро завршетак радова на новој гаражи код Дома здравља

Према речима директора Дејана Димитријевића, грађевински радови на новом паркиралишту са око 70 места биће завршени у наредних десетак дана, а након техничких провера објекта и добијања употребне дозволе, почеће и коришћење новог паркинг простора који ће имати обезбеђење, видео надзор и много боље осветљење од досадашњег паркиралишта.

Градоначелник Булатовић је нагласио да је ово само почетак новог начина решавања проблема паркинг простора у граду. 

''После овог паркиралишта, градиће се сличан објекат великог капацитета на више нивоа на Синђелићевом тргу вредан око 65 милиона динара, а захваљујући и улагању државе од скоро 60 милиона, гради се и нови велики паркинг на простору између новог и старог Клиничког центра.

Завршетком тих објеката, вредних више од 150 милиона динара, град, односно грађани добиће више од 200 нових места за паркирање у најфреквентнијим деловима Ниша'', рекао је Булатовић.

Иначе, вредност нове гараже и паркиралишта код нишког Дома здравља је око 30 милиона динара, обезбеђених из средстава ЈКП "Паркинг сервис".

Цена паркирања биће 40 динара по сату, без временског ограничења, а у току ноћних сати, односно у време када Дом здравља не ради, објекат ће бити на располагању и грађанима из околних зграда за плаћеним зонским картама за паркирање.

Коментара: 0


#   Ниш   Дом здравља   паркирање   Дарко Булатовић   Паркинг сервис   видео надзор   Јавна гаража
@DarkoBulatovic_ @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима