Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Uskoro završetak radova na novoj garaži kod Doma zdravlja

rssBookmark and Share

Niš 22.10.2018. Južna Srbija Info

Gradonačelnik Darko Bulatović i direktor JKP "Parking servis" Dejan Dimitrijević, obišli su danas radove na izgradnji montažne dvoetažne garaže na parkiralištu kod Doma zdravlja.

Uskoro završetak radova na novoj garaži kod Doma zdravlja

Prema rečima direktora Dejana Dimitrijevića, građevinski radovi na novom parkiralištu sa oko 70 mesta biće završeni u narednih desetak dana, a nakon tehničkih provera objekta i dobijanja upotrebne dozvole, počeće i korišćenje novog parking prostora koji će imati obezbeđenje, video nadzor i mnogo bolje osvetljenje od dosadašnjeg parkirališta.

Gradonačelnik Bulatović je naglasio da je ovo samo početak novog načina rešavanja problema parking prostora u gradu. 

''Posle ovog parkirališta, gradiće se sličan objekat velikog kapaciteta na više nivoa na Sinđelićevom trgu vredan oko 65 miliona dinara, a zahvaljujući i ulaganju države od skoro 60 miliona, gradi se i novi veliki parking na prostoru između novog i starog Kliničkog centra.

Završetkom tih objekata, vrednih više od 150 miliona dinara, grad, odnosno građani dobiće više od 200 novih mesta za parkiranje u najfrekventnijim delovima Niša'', rekao je Bulatović.

Inače, vrednost nove garaže i parkirališta kod niškog Doma zdravlja je oko 30 miliona dinara, obezbeđenih iz sredstava JKP "Parking servis".

Cena parkiranja biće 40 dinara po satu, bez vremenskog ograničenja, a u toku noćnih sati, odnosno u vreme kada Dom zdravlja ne radi, objekat će biti na raspolaganju i građanima iz okolnih zgrada za plaćenim zonskim kartama za parkiranje.


#   Niš   Dom zdravlja   parkiranje   Darko Bulatović   Parking servis   video nadzor   Javna garaža
@DarkoBulatovic_ @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima