Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Заратили таксисти у Куршумлији

rssBookmark and Share

Куршумлија 09.11.2011. Аutor : S.R. | Izvor: JužnaSrbija

Самостални таксисти у Куршумлији су остали без посла због конкуренције фирме „Профи такси" која има седам возила и која је са радом у Куршумлији почела од скоро.

Самостални таксисти у Куршумлији тврде да им је отврањем фирме ''Профи такси'' угрожена егзистенија.

Заратили таксисти у Куршумлији

„Профи такси" превози путнике по ценама које су знатно ниже у односу на самосталне таксисте у овом граду , такође поседује своју централу као и таксиметар у сваком возилу што самостални таксисти немају.

Самостални таксисти у Куршумлији упутили су жалбу инспекцији рада и осталим надлежним органима у Куршумлији јер тврде да фирма ''Профи такси'' нема сагласност општине за обављање такси делатности.

У општини Куршумлија кажу да ће разматрати пријаву самосталних таксиста,док ће инспекција рада како нам је речено ових дана изаћи на терен и проверити све наводе самосталних таксиста.

У фирми ''Профи Такси''  нису желели да коментаришу нападе њихових колега,из ове фирме  за ''Јужну Србију'' кажу да ће ускоро набавити још возила, јер како истичу послом су задовољни.

-Код нас је старт 30 динара ,плус 40 динара за сваки пређени километар .Посао за сада иде добро , а оно што је најважније јесте то што су муштерије које користе наше услуге и више него задовољне.


#   Куршумлија   Инспекција рада
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима