Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Злато за ученике генерације

rssBookmark and Share

Ниш 21.06.2019. Јужна Србија Инфо

У Градској општини Медијана организован је пријем ученика генерације основних школа са подручја ове општине у сарадњи са Златаром „Станимировић“ у Нишу. Прошле су године позвани били најбољи средњошколци, а што је наишло на одличан пријем ученика, родитеља, просветних радника. Пракса је настављена, а пажња сада посвећена најбољим основцима.

Злато за ученике генерације

-Прихватили смо руку сарадње Златаре „Станимировић“, која на овај начин показује друштвену одговорност на делу, јер локална самоуправа треба да сарађује са предузетницима који послују на њеном подручју и тиме покаже своју одговорност. Мотив је већи, јер дајемо на значају нашој деци, вредним младим људима. Показујемо да неко мисли на њих, шаљемо им позив да остану у нашем граду, у нашој Србији, каже председник Градске општине Медијана Небојша Коцић.

Ученицима који су постигли изузетне резултате у школској 2018/2019. години уручен је „блистер“, производ Златаре „Станимировић“, а који ће када буду желели моћи бесплатно да уграде у жељени накит.

 


#   Ниш   Медијана градска општина   локална самоуправа   градске општине   Небојша Коцић   ученик   Златара Станимировић   ученик генерације
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима