Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

ИЗИГРАНА: Гоца Лазаревић остала без хонорара у Куршумлији

rssBookmark and Share

Куршумлија 17.08.2013. Стефан Радовић

Певачица народне музике Гордана Гоца Лазаревић која је наступала у оквиру Куршумлијског културног лета, пожалила се публици у сред наступа са бине како за свој наступ није плаћена ни динар од стране општине Куршумлија, која је организовала ту манифестацију.

ИЗИГРАНА: Гоца Лазаревић остала без хонорара у Куршумлији

Сачувала живу главу!

Лазаревићева која је приликом наступа на бини публици испричала пар вицева у једном тренутку се пожалила како за свој наступ од стране општине Куршумлија, која је ову манифестацију организовала није добила хонорар.

- Нећу више да причам вицеве, и онако ме ништа нису платили, Пожалила се певачица која је попут правог професионалца свој концерт ипак одржала те вечери до краја.

Куршумлијска публика бојкотовала је наступ репера Душана Милосављевића познатијег као МЦ Дуке који је рођен у том граду где је и одрастао, док су звезду Гранда Дарка Лазића, који је такође наступао на градском тргу у оквиру Куршумлијског културног лета гађали флашом бог чега је он бесан по наређењу свог менаџера напустио бину пола сата раније, како би спречио да дође до већих инцидената. Иначе, било је и случајева где су пијане махом млађе особе из публике покушавале да пробију ограду и попну се на бину, али је то пречило обезбеђење па се тако оно што је требало да представља фешту на тргу у Куршумлији, претворило у скандал.

- Нека лете флаше, настављам да певам за већину која се нормално весели, Казао је Лазић са бине након инцидента, али је по наредби свог менаера наступ убрзо прекинуо како не би дошло до већих инцидената.

У оквиру манифестације Куршумлијско културно лето коју је ове године општина Куршумлија први пут организовала наступали су Гога Лазаревић, Дарко Лазић, Тања Савић, Милена Новаковић, Александра Бурсаћ, и YU група.

Коментара: 0


#   Куршумлија   културно лето   општина Куршумлија
@


 


[ Додај коментар ]