Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

ПОГЛЕДАЈТЕ: Ваше име откриће вам вашу љубавну судбину

Bookmark and Share

08.02.2014. Курир

Саберите нумеричке вредности сваког слова имена и презимена према таблици испод. Саберите све цифре, а онда сабирајте даље док не добијете једноцифрен број.

ПОГЛЕДАЈТЕ: Ваше име откриће вам вашу љубавну судбину

Таблица: А – 1, Б – 2, Ц – 3, Ч – 4, Ћ – 5, Д – 6, Џ – 7, Ђ – 8, Е – 9, Ф – 1, Г – 2, Х – 3, И – 4, Ј – 5, К – 6, Л – 7, Љ – 8, М – 9, Н – 1, Њ – 2, О – 3, П – 4, Р – 5, С – 6, Ш – 7, Т – 8, У – 9, В – 1, З – 2, Ж – 3

Пример: Татјана Анђелић = 8 +1 +8 +5 +1 +1 +1 +1 +1 +8 +9 +7 +4 +5 = 60 = 6 +0 = 6

Ваш љубавни број

1
Особе с овим бројем заснивају своју љубав на рационалности и јакој интелектуалној основи. Велики су индивидуалисти, имају разноврсна интересовања. Њих је врло тешко задовољити. Очекивање покорности и послушности код њих изазива одбојност и агресивност. Ако желите да веза или брак са оваквом особом успе, морате да уносите што више новина, јер су они спремни на неверство у тренуцима досаде или када осете да је њихова слобода угрожена.

2
Врло су пробирљиви у избору партнера. Воле паметне и практичне особе, интелигентне и способне. Материјалистису и радо ће да се одлуче за особу која може да им осигура удобан живот. Благе су нарави и скоро да је немогуће посвађати се с њима. Ако вас искрено воле, онда су врло верне.

3
Ове особе пре свега желе право и искрено другарство. Тек кад то осете упуштају се у љубавну или брачну везу. За своје љубави често кажу “другови”. Њихова љубав заснована је на поштовању и потпуном поверењупрема вољеној особи. Све проблеме решавају кроз отворене и искрене разговоре.

4
Воле дуге и стабилне везе. Обожавају брак и врло рано га склапају. Али, често и погреше у избору партнера. У љубави су немаштовити, па чак и помало досадни за особе које су активне и свестране. За њих су миран живот и стабилна веза једини животни циљ. Тада су верни, послушни и спремни на сваки компромис, само да би веза остала у границама конвенционалности.

5
Љубав за цео живот је њихова најискренија жеља. Поштују породицу и брак. Свака лаж их дубоко погађа и тешко се опорављају од њих. Тада им треба снага да би ушли у нову везу. Једини прави смисао живота за њих је постојање љубави. Када је немају, онда као и да не живе.

6
Колебљиви су и склони променама. Нису за сталну и дуготрајну везу. У сталној су потрази за партнером. Осећајни су и нежни. Али, ако неку везу крунишу браком, нису искрено срећни и задовољни, јер и тада траже друге везе. Праву љубав и солидан брак могу да остваре тек у каснијим годинама.

7
Њихов живот је испуњен бројним љубавним везама. Уживају у авантурама и флертовима. Чак и више браковаза њих није непознаница. Навикли су на многе растанке, али и нове састанке. Сматрају да је све то нормално и пожељно. Животу и љубави приступају врло активно и стално су у потрази за новим партнерима.

8
Овај број симболизује промене и путовања. Њихов љубавни живот је немирног духа. Имају врло много љубавних веза, а није искључено да могу имати и више бракова. Жеља за разноликошћу и стално одлагање озбиљних животних питања присутна је целог живота. За неку дужу везу одлучују се после тридесете.

9
Ове особе у младости теже за везом са старијим партнером, док у неким озбиљнијим годинама могу да их привлаче и млађе особе. Увек су у неким супротностима, за њих ниста није типично. Често доживљавају разочарења, али то не оставља лош траг на њих, они и даље настављају да трагају за новим везама и узбуђењима.

Коментара: 0


#   љубав  име  судбина
@


 


[ Додај коментар ]