Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Михајловић: Коридор 10 велики привредни потенцијал Србије

rssBookmark and Share

Пирот 06.05.2017. Јужна Србија Инфо

Потпредседник Владе Републике Србије и министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић изјавила је данас да, са изграђеним Коридором 10 који нас повезује са Македонијом и Бугарском, постајемо најбржа и најкраћа веза истока и запада Европе и незаобилазан саобраћајни центар.

Михајловић: Коридор 10 велики привредни потенцијал Србије

Михајловић је у писаном саопштењу истакла да не постоји већи интерес за државу и Владу Србије од завршетка тог коридора, којег не чине само аутопут, мостови и тунели.

То је, како је навела, велики привредни потенцијал Србије, будући да ће, поред већ постојећих више од 50 фабрика у близини аутопута, бити изграђене нове, у којима ће радити наши грађани. 

Према њеним речима, овај аутопут ће нашој земљи донети и веће приходе од путарине, трговине и свих других послова који ће бити отварани у његовој близини.

Иако је овај пројекат при крају, баш сада морамо да уложимо највише рада и труда. Зато од новог вршиоца дужности директора "Коридора Србије" Зорана Бабића очекујем исто оно што сам тражила од његових претходника – а то је резултат, поручила је Михајловић.

Она је изразила очекивање да ће "Коридори Србије", који су у име државе Србије инвеститори на Коридору 10, испунити уговорене обавезе и у квалитету и предвиђеним роковима завршити овај изузетно важан посао. 

Нови директор поменутог предузећа, као и његови претходници, имаће у мени и министарству на чијем сам челу сву потребну помоћ и пуну подршку да завршимо Коридор 10, закључила је Михајловић.

Коментара: 0


#   Пирот   Зорана Михајловић   привреда  коридор 10
@




[ Додај коментар ]