Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Рок моменти у Врању

rssBookmark and Share

Врање 20.09.2014. РТС

У Врању је отворена изложба концертних фотографија "Рок моменти 2014". Шесторо аутора представило се са стотину фотографија великог формата и Галерији Народног музеја.

Рок моменти у Врању

Од учесника до сведока - изложба представља фотодокументацију са рок концерата шест фотографа, припадника три генерације.

"Фотографије су импресивне, свако има свој приступ у техници, у фотографисању, тако да има различитости у гледању рок фотографија, у самом приказивању. Али је срж стејџ", каже Раша Милојевић.

Настале су у последњих десетак година, на концертима и фестивалима широм Србије и региона.

"Почела је 2006., 2007. године, обишло цео регион. Правили смо паузу три године и решили да направимо само сталну изложбу-свако од нас, и ово је шеста изложба у том серијалу", каже Станислав Милојковић.

"Мени је било најинтересантније фоткати "Пеарл јам" у Трсту, то ми је драга галерија. Волим да фоткам и велике фестивалске просторе и клубове, не правим разлику. Некада ми је изазовније да фоткам у клубу, јер ми тада треба веће светло за бољи кадар", каже Немања Ђорђевић.

После Београда, Књажевца, Зајечара и Бора, фотографије су представљене у Врању. Циљ је да се подстиче, развија и афирмише рокенрол култура и рок фотографија.


#   Врање   изложба   рок музика   Немања Ђорђевић   Станислав Милојковић   фотографије
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима