Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Рок моменти у Врању

rssBookmark and Share

Врање 26.08.2014.

У Галерији Народног музеја у Врању одржаће се изложба концертних рок фотографија - РОК МОМЕНТИ 2014. - три аутора: Немање Ђорђевића, домаћина из града Врања, Анамарије Вартабедијан и Станислава Милојковића из Београда.

Рок моменти у Врању

Ова три аутора ће се представити са 100 концертних рок фотографија великог формата.

Изложба представља фото-документацију концертне активности рок музичара са домаће и стране сцене и разноликост израза шест аутора - фотографа, припадника три различите генерације, са циљем да се подстиче, развија и афирмише рокенрол култура и рок фотографија широм Републике Србије.

Идеја пројекта је повезивање фотографа различитих генерација из неколико градова Србије који су својим ангажманом кроз изложбену активност, у претходном периоду допринели новом уметничко-ликовном погледу на један специфичан фотографски жанр.

На изложбама је представљен избор најбољих фотографија из опуса горе наведених аутора насталих на рок концертима и фестивалима широм Србије у последњих неколико година.

Свечано отварање изложбе је најављено за уторак, 2. септембар у великој галерији Народног музеја у Врању са почетком од 19 сати.


#   Врање   Немања Ђорђевић   Анамарија Вартабедијан   Станислав Милојковић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима