Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Blog: Šumadijska brlja

Bookmark and Share

Priština 05.04.2015. Nišlija sa Čegra

U okupiranoj Mitrovici 2009. na svečanom ručku, jer je prohodao mali "napredko", profesor Bačević reče: ''Znate li šta mi je prijatelj Toma rekao na mojoj slavi?
Želja mu je da bude predsednik Srbije, samo da pet minuta Rusi stignu u Srbiju pre Turaka.''.

Foto b92 blog
Foto b92 blog

Uz oduševljenje i osmeh pitasmo ga ''Što, smetaju li mu turske serije?''. ''Ne, ne zar ne vidite da Turska gradi autoput Tirana – Priština – Merdare, a kasnije, do Niša. Zar ne vidite šta Davatoglu radi Tadiću i Izetbegoviću? Turcima je Balkan važniji, a prisutniji su i od Amerikanaca.''

Kako je izdaja i pljačka Srbije Tadića i njegovih skauta bila na vrhuncu, pomislih da je SNS poslednja linija odbrane nacionalno demokratske opcije. Na žalost, SNS je na početku ličila na aktivniji DSS, sada, na kraju vidi se da je hiperaktivni LDP. Tadić je imao izaslanika u izdaji, Borka Stefanovića, Vučić je hrabriji u izdaji on u Briselu pregovara sam.

Na Glavnom odboru radostan što je postao predsednik svih Srba, a tužan što ostavlja stranku, Toma reče: ''Odluke ne mogu da donosim, da savetujem da,  poraslo dete, osamostalilo se'', pusti suzu, a rasplaka i Vučića!

Danas cela Srbija plače što je mali napredko porastao u evropskog inkluzivca, zavisnog od okupatora sa zapada. Paradiraju po Beogradu ko da su ga oslobodili, a ne bombardovali Toni Bler i Alister Kembl i dok nas oni savetuju, braća Rama nas vređaju u rođenoj kući. Tomin politički sin nas uči da se naša hrabrost i dostojanstvo ogleda u tome što uvrede i poniženja prihvatamo radosno kao Hrvati naciste 1941.godine. Učili su njega pa sad on uči nas da moramo da izmenimo svest kod Srba. Smeta im što su naši porazi bili i pobede, jer smo slobodoljubiv narod. Sada je pobeda rukoljublje nemilosrdne Angele i zlikovca Tonija kome su narodi kolateralna šteta. Kako niko ne sme da digne glas protiv junačkog držanja, prešlo se u odbranu lika i dela gospodara Vučića. Poltrončići iz Niša, verni i odani, kako samo oni znaju, predložiše moje isključenje zbog Tviter-a „Ko posle Putina dočeka Ramu, taj za gospodara priznaje Obamu i nije čuvar dostojanstva nacije, već premijer gej populacije“.

Videvši još 2012.god., kakvi su prevaranti sitnog kalibra i kako otimaju od Nišlija, bilo mi je drago što je ta odluka u stvari potvrda - da nisam ni ja za njih, a ni oni za mene. Međutim, ovo sada pišem jer se Toma sprema na put kod brata Putina, koga je izdao, a umesto “ Tomine ljute“, nosi mu „Tominu brlju“, pa mi je žao da se ne obruka. Žao mi čoveka, nije donosio odluke, nije davao savete, a dete mu zavisnik koga je navukao Toni Bler. Šumadinac zbog bruke u selu ćutao je kada je politički sin vršljao po podrumu, dok on nije u kući. Rasprodao je ispod cene ljutu, koju bi ruski radnici na Južnom toku dobro platili. Sada od Genetski Modifikovane Odabrane komine i džibre (Zorane, Trivanke, Dinkića, Vesića, Đelića, Malog, Čadeža i Vlahovića), pravi brlju, misli napiće se Rusi, neće primetiti falsifikat. Nada se da su Rusi zaboravili kada su ranije Komina Mlađa i Kominica Zorana oslabili venac i hteli da im umesto domaće jake uvale šećerušu. Znamo i mi i Rusi, da je Zorana išla u Tiranu na dogovor o završetku turskog projekta Merdare-Niš. Zapevao bi Toma nas i Rusa 300 miliona, da ga u Moskvi, na aerodromu čeka kao ambasador prijatelj Bačević. Međutim, kako je prijatelj predsednik, a u Srbiju mogu da dođu svi, osim Rusa i kako su nam sada Arapi veća braća od Rusa, profesor će morati da tezgari u Kini. Žao mi što će pred Putinom grčiti ramenca ko Koštunica kada je otišao bez Tadića. Strah me je da ovakvi mlitavi, plašljivi, prevrtljivi i brljavi ne dosadimo braći u Rusiji. Znao je Konuzin da na onom Samitu izdajnika u Beogradu, nije bilo Srbina u sali. Znaju i sada u Moskvi, da u Vladi Srbije nema Srbina.  Znaju i što Putin u Srbiji može osmehom, Obama ne može ni „tomahavkom“ da osvoji. Na kraju mnogo više milijardi su potrošili da nas okupiraju i rasture poslednjih 15 godina, nego za 78 dana bombardovanja. Dragi Šumadinci, najveću odgovornost za brlju među šljivama snosite vi. Podržavao sam vas u borbi da nakon  50 godina vladavine ''Crvenih Crnogoraca'' u Srbiji (koji nisu smeli ni da obiđu ognjišta svojih predaka, ali su smeli da vladaju u Beogradu), na vlast dođe Srbijanac. Čovek koji sme da nas pogleda u oči i ima prezime po rodnom selu, zažmuri, vrati nam mandat, iako mu to niko nije tražio i pobeže ko Zone pobegulja. Reče nam Koštunica - Euleks će da nam otme Kosovo i Metohiju  - i povuče se.  Drugi naš kandidat, umesto da iskoristi pobunu seljaka u Vojvodini, i da on na kombajnu, Vučić na traktoru, a poltrončići na frezama uđu u Beograd, odluči se za proteste sa stiroporom. I da kao Gandi iz Šumadije gladujući dočeka da mu Tadić dobrovoljno preda vlast. Obojica su, dolazeći na vlast, upropastili svoje stranke. Načela i ideje utopili su  u interese smutljivaca operisanih od patriotizma. Danas jedan drema uz mačora u Belanovici, drugi drema uz kazan u Bajčetini, dok Genetski Modifikovano Odabrani politikanti ponižavaju Srbiju. 

Braćo Šumadinci, molim vas, da pored preambule o Kosovu, u Ustav Srbije ubacimo i preambulu da u narednih 50 godina, Šumadinac nema prava da se kandiduje za predsednika Srbije, u ime neke stranke, već kao tvrdoglavi lenjivac, ispred Grupe građana.

Probude se Tomislave, prodžaraj kazan, mi u Nišu već smo se trovali od ''Zozovače'', neće valjda Srbija od ''Tomovače''!

                                                                                                                      Boban Radenković
                                                                                                                      Nišlija sa Čegra


#   SNS   Tomislav Nikolić   Priština   politika   Nišlija sa Čegra   blog   Toni Bler   Boban Radenković
@sns_srbija @predsednikrs @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima