Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Pored otvaranja novog vrtića, ministarka Đurđević Stamenkovski dodelila vaučere o finansijskoj pomoći, obolelila od retkih bolesti u Nišu

rssBookmark and Share

Niš 15.05.2024. Z. Stojnić, Južna Srbija Info

Milica Đurđević Stamenkovski, ministarka za brigu o porodici i demografiju u Vladi Republike Srbije, danas u Nišu uručila vaučere za nabavku lekova i medicinskih sredstava, kao i vaučere za rehabilitaciju u banjama za obolele od retkih bolesti i njihove porodice.

Autor fotografija: Dejan Urošević
Autor fotografija: Dejan Urošević

Ona je istakla značaj ove podrške za obolele i njihove porodice, izrazivši zadovoljstvo što su vaučeri uručeni na Svetski dan porodice kao skroman gest pažnje.

Takođe, ministarka je najavila da će u narednom periodu biti uručeni vaučeri i rešenja o jednokratnoj pomoći i drugim građanima, i uputila molbu za strpljenje i razumevanje obzirom na veliki broj prijava za podršku.

Otvoren novi vrtić u naselju Pantelej

Novi vrtić u Panteleju kapaciteta 150 deteta, uz svečano presecanje vrpce, su otvorile nova ministarka za za brigu o porodici i demografiju Milica Đurđević Stamenkovski, gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski i direktorka Predškolske ustanove Pčelica Svetlana Miletić.


#   Niš   lečenje   Pčelica PU   vaučer   Ministarstva za brigu o porodici i demografiju   Milica Đurđević Stamenkovski
@


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima