Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

U Prokuplju počela akcija „Humanitarna korpa“ kompanije "Lidl" i Crvenog krsta za socijalno ugrožene

rssBookmark and Share

Prokuplje 22.11.2022. Južna Srbija Info

Crveni krst Srbije i kompanija „Lidl“ organizuju humanitarnu akciju pod sloganom „Mala dela su velika stvar – donirajte u „Lidlu“.

U Prokuplju počela akcija „Humanitarna korpa“ kompanije "Lidl" i Crvenog krsta za socijalno ugrožene

-Tokom akcije pod nazivom „Humanitarna korpa“ prikupljaće se prehrambeni proizvodi i namirnice koji će biti podeljeni socijalno najugroženijim stanovnicima Prokuplja, rekao je sekretar prokupačkog Crvenog krsta Dragan Subotić.

Kako je objasnio u prodavnici „Lidl“ u Prokuplju na označenim mestima, mogu da kupe i doniraju označene proizvode, koji će biti dostavljeni korisnicima socijalne pomoći iz ugroženih grupa, i od koji će se kada akcija bude završena, napraviti paketi koji će biti podeljeni socijalno najugroženijim Prokupčanima.

-Akcija traje do 11. decembra, a paketi će se deliti krajem decembra ove godine ili za Božić nastupajuće 2023. godine, kazao je Dragan Subotić.

-Pozivamo potrošače da podrže ovu akciju i svojim malim gestom učine veliko delo a mi ćemo, kao direktni doprinos kompanije, dodatno donirati sredstva za podršku Programu narodnih kuhinja Crvenog krsta Srbije, saopštili su iz kompanije Lidl Srbija.

Iz Crvenog krsta Srbije su pozvali sve, koji to mogu, da se uključe u akciju pomoći onima kojima je pomoć neophodna, kao i da im posebno u vreme praznovanja i darivanja, pokažu da nisu zaboravljeni.


#   Prokuplje   Crveni krst org.   socijalno ugroženi   Lidl   humanitarna akcija
@


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima