Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Najbolji učitelj: Učiteljica iz Prokuplja dobitnik Plakete Učiteljskog društva Niš

rssBookmark and Share

Prokuplje 01.12.2021. Južna Srbija Info

Učiteljica Osnovne škole „Nikodije Stojanović Tatko“ Ljiljana Sokolović, dobitnik je Plakete Učiteljskog društva Niš.

Najbolji učitelj: Učiteljica iz Prokuplja dobitnik Plakete Učiteljskog društva Niš

Povodom ovog značajnog i važnog priznanja, kojim je nagrađena, rekla je da ono ne pripada samo njoj, već i svim njenim vrednim đacima, njihovim roditeljima, ali i kolegama, koje su uvek uz nju.

-Ovo je za mene najveća potvrda da ono što radim sa decom radim dobro i kvalitetno. Ovo priznanje nas ohrabruje da nastavimo da koračamo dobrim putem. Sve nagrade, na brojnim literarnim i likovnim takmičenjima, ali i svim ostalim na kojima su moja deca učestvovala, stale su u ovu plaketu. Njihovi uspesi i rezultati su deo mene i našeg zajedničkog rada, koji su pomogli da dobijem Plaketu najboljeg učitelja. Nastavljamo dalje sa istim ambicijama, ali još većom voljom i željom da budemo još bolji i da ono što radimo bude cenjeno, prepoznato i nagrađeno, rekla je učiteljica Ljiljana Sokolović, povodom dobijanja jednog od važnih priznanja u prosvetnom radu.

Ona je dodala da je za učestvovanje na Konkursu, koji je raspisalo ovo društvo, bilo potrebno da se komisiji dostave rezultati rada u protekle dve školske godine, sa osvrtom na značajnije aktivnosti i angažovanja.

-Veoma sam počastvovana što sam dobila nagradu, jer ona dolazi od mojih kolega, a to ima zaista posebnu vrednost. Još četvoro nastavnika je ponelo ovo priznanje, a u izuzetnom programu, povodom 140 godina postojanja Društva, nagrade i zahvalnice dobitnicima je uručio predsednik „UD NIš“ Staniša Kostadinović, istakla je učiteljica Sokolović.

Inače, Učiteljsko društvo Niš je jedno od najstarijih učiteljskih društava u Srbiji i broji blizu 1000 članova i 60 škola članica.

Komentara: 0


#   Prokuplje   Nikodije Stojanović Tatko OŠ   Ljiljana Sokolović   Učiteljsko društvo Niš   Najbolji učitelj plaketa
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima