Južna Srbija Info
Oglas više nije dostupan

Južna Srbija Info | Vesti juga Srbije, politika, turizam, sport, zabava

Danas zaseda Krizni štab - U Nišu izrečeno 10 kazni, jedna osoba zatečena na dve žurke iste večeriU kamionu kod Vranja otkriveno deset migranata, među njima i četvoro decePolicija uhapsila nasilnika koji je više puta pesnicom udario ženu u centru NišaOd 1. jula bez rominga na Zapadnom Balkanu, nakon toga sledi smanjenje troškova sa EUKo može da radi posle 14 sati, a ko ne, šta važi za ski-centre i hoteleVulin: Za godinu dana policijski pozornici u većim gradovima, a potom u svim lokalnim samoupravamaNove cene putarina od danas, koga će poskupljenje najviše pogoditi


Medicinski deo Kriznog štaba je predložio uvođenje policijskog časa, a odluka će biti doneta narednih dana, rekao je pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković nakon sednice Kriznog štaba.
Grupa od 10 migranata, među kojima je bilo i četvoro dece otkrivena je u unutrašnjosti kamiona, saopštila je Uprava carina.
U organizaciji Vlade Republike Srbije, Odbora za negovanje tradicija oslobodilačkih ratova Srbije, i u saradnji sa Gradskom upravom Prokuplja, u petak je u Prokuplju obeležena godišnjica početka Topličkog ustanka 1917. godine.
"Potrebno je obezbediti nova auto-sedišta iz sredstava dobijenih od iznosa naplaćenih novčanih kazni za saobraćaje prekršaj, predlaže Miodrag Stanković, odbornik Skupštine Grada Niša, koji je podneo odborničku inicijativu da sva deca dobiju auto-sedišta.
Naknada za roming u regionu Zapadnog Balkana biće ukinuta od 1. jula ove godine, a ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić kaže da je naredni korak smanjenje troškova rominga između ekonomija Zapadnog Balkana i EU.
Ovde možete pogledati cene poljoprivrednih proizvoda na pijacama JP "Tržnica" u Nišu za 28. februar 2021. Cenovnik se odnosi isključivo na pijačne tezge, ne na prodavnice i mlekare u okviru niških pijaca.
Turistička organizacija opštine Kuršumlija sa predstavila je novi promo film pod nazivom “Oseti avanturu – upoznaj Kuršumliju”.
Zamenik predsednika Fudbalskog saveza Srbije Marko Pantelić potvrdio je da će novi selektor Srbije biti Dragan Stojković Piksi.
"Trag divljači“ je priča o perspektivnom novinaru koji otkriva mrežu skrivenih porodičnih tajni i komunističkih zločina izveštavajući o svirepom ubistvu krajem sedamdesetih godina koje potresa jugoslovensku javnost.
Prema najnovijim podacima, u poslednja 24 sata, koronavirus je potvrđen kod još 3.469 građana Srbije, a testirano je 13.286 uzoraka.
“Raspevana ulica” je novogodišnji program i poklon prokupačkog Doma kulture svoj deci našeg grada, ali i svima onima, koji se zajedno sa njima raduju predstojećim novogodišnjim i božićnim praznicima.
U saradnji sa učenicima obrazovnog profila “Modelar odeće“, Tehnička škola „15. maj“ u Prokuplju raspisala je prvi nagradni konkurs iz oblasti tekstilnog modnog dizajna i savremenog odevanja. Svoje radove na ovaj konkurs mogu da šalju samo učenici osmih razreda osnovnih škola.
Kako danas shvatamo i da li razumemo medije, ne samo kao informaciju i vest. Koliko su mediji uticajni, odgovrni i profesionalni, i da li nove tehnologije, društvene mreže i njihov obrazac, pružaju dobar primer mladima.
Zbog izgradnje novih objekata, rekonsturkcije i obnove niških ulica i trgova, povremeno prema planu, bilo je potrebno poseći poneka stabla, za koje pojedini ljubitelji prirode, ali neretko i lideri političkih partija, tvrde da je upravo to drveće od "jedinstvenog" značaja za grad.Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima