Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Vučić: SNS će se uvek suprotstavljati pljački naroda

rssBookmark and Share

20.10.2013. Tanjug

Lider SNS Aleksandar Vučić rekao je u nedelju u Nišu da SNS nikad neće postaviti pljačkanje našeg naroda kao vrhovni princip svoje politike, već će se uvek tome suprostavljati

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić rekao je u nedelju u Nišu da SNS nikad neće postaviti pljačkanje našeg naroda kao vrhovni princip svoje politike, već će se uvek tome suprostavljati.

Vučić je rekao da nikada nije lako biti naprednjak i da će od mnogih trpeti vređanja zbog te svoje pripadnosti, ali da je juče po sletanju prvog aviona "Er Srbije" prvi put video da se Srbija suprostavila "mrziteljima" kojima svaki uspeh SNS smeta.

Vučić je rekao da su odmah našli manu "Er Srbiji" ali je reč zapravo o onima koji bi "odmah našli manu i Murinju kada bi ga doveliu za trenera fudbalske reprezentacije Srbije".

"Uspeh Srbije je njihov neuspeh", napomenuo je Vučić i zahvalio predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću što je podržao ekonomske mere koje je donela vlada, "a nije morao da se oglašava povodom toga".

"Moraćemo da pobedimo hroničnu apatiju, da nadoknadimo znojem ono što bi sutra plaćali glađu", rekao je Vučić, obraćajući se pristalicama, članstvu i okupljenim građanima ispred Narodnog pozorišta gde se očekuje početak Konvencije SNS povodom petogodišnice postojanja stranke.

Nepopularnim merama koje smo morali da donesemo, ispravljamo ono za šta je neko drugi kriv, rekao je Vučić.

"Narod je razumeo te mere, a najviše su im se suprostavljali oni koji su najbogatiji", dok je narod koji živi pošteno rekao - mi možemo da se strpimo još godinu dana, oni koji nisu otimali znaju kako smo živeli i znaju da smo trošili više od mogućnosti, od onoga što smo stvarali", poručio je Vučić.

Zahvaljući se građanima na podršci pred početak Konvencije SNS, Vučić je rekao: "Vi biste bez mene svakako uspeli, a ja bez vas nikako".

U Narodnom pozorišu biće održana Konvencija SNS povodom pet godina postojanja stranke kojoj pored Vučića prisustvuju i ministar pravde Nikola Selaković, ministarka energetike Zorana Mihajlović, predsednik IO SNS Radomir Nikolić, funkcioneri Zoran Babić, Goran Knežević, Aleksandar Jovičić, gradonačelnici Niša, Kruševca i Leskovca Zoran Perišić, Bratislav Gašić i Goran Cvetanović.

 


#   Bratislav Gašić   SNS   Goran Cvetanović   Aleksandar Vučić   Zorana Mihajlović   Zoran Perišić   Nikola Selaković   Zoran Babić   Radomir Nikolić   Goran Knežević
@sns_srbija @CvetanovicG @avucic @ProfdrPerisic @selakovicnikola @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima