Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Čanak o trovanju u Nišu: Pazićemo na ishranu

rssBookmark and Share

01.02.2018. TimeOut

U četvrtfinalu kupa beogradski crno-beli igraće protiv Zlatibora iz Čajetine.
Utakmica je na programu u petak, 16. februara od 19:30 u niškom Čairu.

Foto: Info-G
Foto: Info-G

Nakon održavanja žreba, trener crno-belih, Nenad Čanak pred okupljenim predstavnicima medija istakao da je ambicija Partizana da uvek ide na trofej: 

"Prošle godine smo poraženi u finalu. Ove godine krećemo protiv ekipe Zlatibora, svakako da nijedna ekipa nije slučajno u Nišu. Favoriti smo u toj prvoj utakmici, posle petka ćemo razmišljati kako doći do finala, a cilj je naravno, borba za trofej", rekao je Čanak. 

Visoka temperatura, povraćanje, dijareja, ozbiljne povrede (dogodio se i smrtni slučaj u porodici Uroša Lukovića), sve se to sručilo na leđa crno-belima u Nišu prošle godine. U hotelu u Nišu, sobe su više ličile na bolničke, jer su iznad kreveta pojedinih igrača visile boce sa infuzijom!

Na konferenciji za novinare, Čanku je bilo postavljeno pitanje kako će Partizan da izbegne situaciju od prošle godine, kada se tim otrovao.

Trener Partizana se osmehnuo i odgovorio: "Povešćemo malo više računa".

Dodao je i da još nije kraj sezone da bi se pričalo o tome da je Kup Srbije "spas" za crno-bele.

"Sezona još nije gotova da bi se spasavala. Rekao sam i ranije, dok god postoji neka teorija za plasman u plej-of u ABA ligi, mi ćemo se boriti, a svakako je želja svakog igrača i trenera, a tako i kluba da osvoji taj trofej", rekao je Čanak.

Kapiten Partizana NIS, Novica Veličković je povodom ishoda žreba i predstojeće završnice Nacionalnog kupa izjavio: 

"Moje očekivanja i očekivanja Partizana su da idemo da osvojimo kup. U pitanju je specifično takmičenje, nema popravnog. I ove godine igramo u tri dana, ako dođemo do finala, što je jako teško fizički izneti ali zato i jeste specifično takmičenje. Ponavlja se kao prošle godine, Mega i mi smo u istom delu kostura", podvukao je Veličković.

TimeOut


#   košarka   Nenad Čanak   Partizan KK   Kup Radivoj Korać   Kup Srbije   Novica Veličković
@PartizanBC @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima