Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Joksimović: Radnički spreman za izazov u Kruševcu

rssBookmark and Share

Niš 17.03.2024. Južna Srbija Info

Novi šef stručnog štaba fudbalskog kluba Radnički, Dejan Joksimović, najavio je sa punim samopouzdanjem predstojeći duel protiv Napretka u Kruševcu, ističući da njegov tim ima organizaciju i srčanost da ostvari pobedu.

Foto: FK Radnički
Foto: FK Radnički

Na konferenciji za medije, Joksimović je istakao značaj ovog meča i istovremeno pohvalio trenutnu formu domaćeg tima, Napretka, naglašavajući da će njegovi igrači dati sve od sebe da se suprotstave izazovu.

"Napredak je u sjajnoj formi, ali mi nemamo nameru da ih respektujemo više nego što je potrebno. Moramo biti organizovani i srčani na terenu, pokazati našu igru i kvalitet, i verujem da možemo doći do pobede", rekao je Joksimović.

Dodao je i kako je ključno da njegov tim pokaže energiju i želju na terenu, te da svaki detalj igre može biti presudan za ishod meča.

Meč 27. kola Super lige Srbije između Napretka i Radničkog igra se na stadionu Mladost u Kruševcu u nedelju, 17. marta, s početkom u 20 časova, a glavni sudija biće Lazar Lukić. Očekuje se da navijači budu uz svoje timove i pruže podršku u ovom važnom susretu.

 

 

 


#   Niš   Kruševac   fudbal   Radnički FK   Napredak FK   Dejan Joksimović trener
@NisRadnicki @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima