Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Poraz Radničkog u Kruševcu

rssBookmark and Share

Niš 18.03.2024. Južna Srbija Info

U utakmici 26. kola Superlige, fudbaleri Napretka su uspeli da savladaju ekipu Radničkog iz Niša rezultatom 1:0. Ova pobeda je označila četvrti uzastopni poraz za Nišlije, nastavljajući tako njihovu izazovnu sezonu.

Foto: FK Radnički
Foto: FK Radnički

Iako su imali više prilika tokom susreta, fudbaleri Radničkog nisu uspeli da ih pretvore u golove, što je bio ključni faktor njihovog neuspeha. Napredak je iskoristio jednu od svojih retkih šansi i to u 47. minutu preko gola Bastajića, što je na kraju bilo dovoljno za osvajanje sva tri boda.

Međutim, drama na terenu nije bila završena. U 98. minutu, sudija je dosudio penal za ekipu Radničkog, ali nakon konsultacija sa VAR sobom, odluka je promenjena, što je dodatno dodatno uznemirilo gostujući tim.

Ovo je već 15. poraz sezone za ekipu Radničkog iz Niša, koja se trenutno bori sa izazovima na terenu. Iako su pokazali znakove borbenosti i stvarali prilike, nedostatak efikasnosti ih je koštao bodova.

Pobeda Napretka ih je podigla na 10. mesto na tabeli, dok se Radnički nalazi u teškoj situaciji, nadajući se prekidu ove negativne serije.

Nastavak sezone će biti ključan za obe ekipe, dok će Radnički morati da pronađe način da se oporavi i vrati na pobednički put kako bi izbegao dalje probleme u Superligi.

 

 

 


#   Niš   Kruševac   fudbal   Radnički FK   Napredak FK
@NisRadnicki @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima