Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

KBS: 16 medalja sa državnog prvenstva

rssBookmark and Share

Beograd 08.04.2015. KBS Naisus

Sa Tehničkog prvenstva Srbije četvoročlana ekipa KBS Naisus-a vratila se sa 16 odličja - 10 zlatnih, 5 srebrnih i 1 bronzanim.

Foto KBS Naisus
Foto KBS Naisus

Osvojene medalje sa državnog prvenstva, Beograd, 04.april 2015.god.

U sportskoj hali Voždovac (Banjica) u srcu Beograda održano je državno prvenstvo u tehničkim disciplinama.

Pored standardnih formi i formi slobodnog stila, od ove godine u okviru pilot projekta Sudijske komisije za tehničke discipline, uključene su i sledeće: visina (cilj je da se tehnikom twio chagi udari meta, koja se svakim krugom nalazi na većoj visini), brzina (u osređenom vremenskom periodu, koji zavisi od starosne kategorije, potrebno je načiti što veći broj tehnika na elektronskom oklopu, koji to registruje), samoodbrana (prikaz tehnika tekvondoa u praktičnoj primeni) i kik (prikaz određene kombinacije tehnika na fokuserima).
 
Na Tehničkog prvenstvu Srbije pojavila se i ekipa KBS Naisus-a u sastavu: Aleksandra Aćimović, Petar Aleksić, Uroš Mitrović i Ana Nikolić; predvođeni Nebojšom Anđelković, koji je pritom na takmičenju postavljen za glavnog sudiju istog.

Ovom prilikom osvojeno je čak 16 medalja - 10 zlatnih, 5 srebrnih i 1 bronzanim. Osvajači medalja su:
 
- Aleksandra Aćimović - 3 zlatne i jedna srebrna medalja,
 
- Petar Aleksić - 3 zlatne i dve srebrne medalje,
 
- Uroš Mitrović - jedna zlatna, dve srebrne i jedna bronzana medalja,
 
- Ana Nikolić - 3 zlatne medalje.
 
- Zadovoljan sam rezultatom, iako su neke od osvojenih medalja mogle biti i zlatne. Međutim, imajući u vidu konkurenciju od preko 300 takmičara iz cele Srbije, ovo predstavlja veoma veliki rezultat. Takođe se mora naglasiti i to da je KBS Naisus zauzeo i treće mesto u ekipnom plasmanu novih disciplina, time pokazavši još jednom da i jug Srbije ima talentovanu decu. Dokaz da i pre nego li uspesima pokažemo da zaista vredimo, zaista na pravi način prezentujemo i Grad Niš, mlađani Uroš Mitrović je u najjačoj konkurenciji osvojio medalju. Time je opravdao poverenje ukazano od strane grada a ja se lično nadam da će gradski oci ukazati i klubu te nam dodeliti deo budžetskih sredstava. - završio je Nebojša Anđelković, prvi čovek KBS Naisus-a.
 


#   Beograd   Ana Nikolić   Naisus KBS   zlatne medalje   Uroš Mitrović   Nebojša Anđelković   srebrna medalja   bronzana medalja   Državno prvenstvo   jug Srbije
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima