Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Nišlije nadigrale Šapčane

rssBookmark and Share

10.08.2017. FK Radnički, Južna Srbija Info

Nakon osvojena tri boda u Zemunu fudbaleri Radničkog iz Niša su nastavili u istom tempu i kao gosti u Šapcu pobedili Mačvu rezultatom 2:1.

Nišlije nadigrale Šapčane

Iako je utakmica igrana na temperaturi od 38 stepeni, Nišlije se nisu ustručavale da svojom igrom dodatno zagreju atmosferu na stadionu u Šapcu. Već u 17.minutu igre Milan Pavkov je opravdao razloge dolaska na pozajmicu iz Crvene zvezde i postigao pogodak, koji je Nišlije održao u vođstvu sve do drugog poluvremena. U 65.minutu igre Mačva uspeva da izjednači rezultat golom Bojana Matića. Nerešen rezultat, pored brojnih šansi, ostaje sve do kraja drugog poluvremena. Već kada se činilo da je ovo i konačni rezultat utakmice, u petom minutu nadoknade gol postiže Saša Stojanović i obezbeđuje trijumf ekipi iz Niša.

U prvoj postavi Radničkog su se na današnjoj utakmici našli: Mladen Živković, Andrija Mijailović, Slaviša Stojanović, Lazar Arsić, Nikola Aksentijević, Nikola Kovačević, Aleksandar Subić, Aleksandar Jovanović, Milan Pavkov, Vladimir Simunović i Marko Golubović. Trener Mačve odlučio je da se kao domaćini u ovoj utakmici Radničkom suprotstave:Nenad Filipović, Filip Pejović, Radoš Protić, Lazar Ivić, NenadJovanović, Mladen Lazarević, Miodrag Gemović, Ivan Obrovac, Jordan Jovanović, Bojan Matić i Predrag Jeremić.


#   fudbal   Radnički FK   Aleksandar Jovanović   Nenad Filipović   Saša Stojanović   Slaviša Stojanović   Mladen Lazarević   Milan Pavkov   Mačva FK   Nikola Aksentijević
@NisRadnicki @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima