Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Radnički demolirao Vranjance

rssBookmark and Share

Niš 02.12.2018. FK Radnički

Fudbaleri Radničkog pobedili su sinoć Dinamo iz Vranja u Surdulici sa 4:0, u utakmici 18. kola Superlige Srbije. Nišlije su do 12. trijumfa u ligi stigle rutinski, a blistao je trostruki strelac Nermin Haskić.

Radnički demolirao Vranjance

On je u 33. minutu iskoristio jedanaesterac, a na 2:0 je povisio u 45. minutu.

Treći gol Radničkog delo je Stanisavljevića u 60. minutu, a konačan rezultat postavio je Haskić  pet minuta kasnije. Bio je to njegov 11 pogodak u Superligi, kojim se izjednačio na čelu liste strelaca sa Vukanovićem iz Napretka.

Radnički se ovom pobedom ponovo učvrstio na drugoj poziciji na tabeli sa 41 bodom, četiri više od Partizana, a šest od Čukaričkog.

Izabranici Nenada Lalatovića u narednom kolu gostuju Voždovcu, a taj duel na programu je u sredu.

DINAMO VRANjE – RADNIČKI 0:4 (0:2)

Surdulica, 1. decembra. Sudija: Aleksandar Vasić. Strelci: 0:1 Haskić 33p.- 0:2 Haskić 45.- 0:3 Stanisavljević 60.- 0:4 Haskić 65. Žuti karton: Noma (Radnički).

DINAMO: Ristić, Dimitrov (Stevanović), Gašić, Ilić, Jokić, Nedeljković, Pavišić, Onimisi (Đurišić), Stevanović, Suraka (Ratković), Vukajlović.

RADNIČKI: Ristić, Crnomarković, Pankov, Todorovski, Stanković, Noma (Damnjanović), Drinčić (Aleksa Jovanović), Ranđelović, Stanisavljević, Grbić, Haskić (Nikodijević).


#   Niš   Vranje   Surdulica   fudbal   Radnički FK   Dinamo FK Vranje
@NisRadnicki @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima