Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Radnički ispunio obećanje i osvojio bodove

rssBookmark and Share

25.09.2017. FK Radnički

Na stadionu Čair u Nišu, na jučerašnjoj prvenstvenoj utakmici Super lige, Radnički je pobedio Javor-Matis rezultatom 1:0. Na terenu u prvom poluvremenu nije bilo puno šansi za golove, iako je Javor-Matis igrao sa igračem manje, nakon isključenja Stefana Tripkovića koji je isključen iz igre nakon dve opomene.

Foto: FK Radnički
Foto: FK Radnički

Radnički je poveo u 38. minutu igre, kada je Saša Stojanović oboren u kaznenom prostoru. Šansu za gol je dobio i iskoristio Milan Pavkov koji je uspešno izveo kazneni udarac.

Drugo poluvreme su obeležile šanse gostiju koji i pored sve želje da izjednače rezultat nisu u tome uspeli i ni jednom nisu zatresli mrežu, večeras sjajnog Mladena Živkovića.Radnički je čini se u drugom poluvremenu bio sasvim zadovoljan vođstvom od 1:0, pa napada na suparnički gol i nije bilo mnogo iako je lopta većinu vremena bila u posedu domaćina.

Šef stručnog štaba Ivan Jević je sumirajući utiske, izrazio veliko razočarenje prema navijačima koji večeras nisu podržali trud fudbalera Radničkog. Napomenuo je još jednom da ima dosta povređenih igrača i da su ovih šesnaest koji su večeras bili na utakmici, najbolji izbor koji se mogao napraviti u odnosu na stanje u kom se ekipa nalazi.

Jagodić Vlado trener Javor-Matisa je zadovoljan onim što je njegov tim večeras pokazao na terenu, igrajući sa igračem manje, protiv ekipe kakav je Radnički. Naglasio je da mu je veoma žao što je njegova ekipa propustila tri sjajne šanse u drugom poluvremenu i nije iskoristila mogućnosti da izjednači rezultat.


#   fudbal   Radnički FK   Saša Stojanović   Javor FK   Milan Pavkov   Ivan Jević   šef stručnog štaba
@NisRadnicki @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima