Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

U Kuršumliji završeno rukometno igralište prilagođeno osobama sa invaliditetom

rssBookmark and Share

Kuršumlija 24.10.2023. Južna Srbija Info

Predhodne nedelje izvršena je primopredaja završenog rukometnog igrališta prilagođenog osobama sa invaliditetom.

U Kuršumliji završeno rukometno igralište prilagođeno osobama sa invaliditetom

Primopredaji su prisustvovali predsednik Opštine Kuršumlija – Vojimir Čarapić sa saradnicima iz lokalne samouprave, predstavnici Ustanove za sport Sportski centar „Kuršumlija“, predstavnica Ministarstva sporta Marija Kuzeljević i predstavnici izvođača, kao i stručnog nadzora.

Podsećamo da je Republika Srbija – Ministarstvo sporta, doprinelo u značajnoj meri realizaciji ovog projekta obezbeđivanjem neophodnih sredstava za njegovo finansiranje u iznosu od pet miliona dinara. Opština Kuršumlija je obezbedila tri miliona dinara za izvođenje ovog projekta.

U prethodnom periodu na ovom terenu su izgrađene tribine, postavljeni reflektori i ograda, a sada je dodata nova zaštitna metalna ograda, izgrađen parking i prilazi za osobe sa invaliditetom od armiranog betona, a na samom terenu naneta troslojna elastična podloga u bordo crvenoj boji, što je veoma bitno, jer umanjuje mogućnost povrede korisnika.

Ovim je Sportski centar dobio na korišćenje vrhunski sportski objekat, a naši sugrađani, počev od najmlađih do najstarijih, još jedno mesto za bavljenje sportom i rekreacijom.


#   Kuršumlija   rukomet   Osobe sa invaliditetom   igralište   Sportski centar Kuršumlija
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima