Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Vranjanac Aleksandar Nikolić, državni prvak u rvanju

rssBookmark and Share

Vranje 07.12.2017. Južna Srbija Info

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković i gradski većnik Nenad Đorđević organizovali su prijem za Aleksandra Nikolića, koji je na državnom prvenstvu u Čačku osvojio prvo mesto u juniorskoj konkurenciji, u rvanju slobodnim stilom, u konkurenciji do 74 kilograma.

Vranjanac Aleksandar Nikolić, državni prvak u rvanju

Čestitajući na postignutom uspehu gradonačelnik dr Milenković je istakao da je veoma ponosan na mladog Nikolića.,,Želim ti da nastaviš sa uspesima i da napreduješ,a lokalna samouprava će ti pružiti podršku. Rvanje kao sportska disciplina, nažalost, nije zastupljena na ovom području, tako da je uspeh koji si ostvario daleko veći", naglasio je gradonačelnik dr Milenković.

Mladom Aleksandru Nikoliću, učeniku četvrte godine Vazduhoplovne škole u Beogradu, čestitao je i gradski većnik za sport Nenad Đorđević. ,,Grad Vranje će nastojati da u narednom periodu otvori školu rvanja jer imamo veliki potencijal u mladim ljudima. Aleksandar je pravi primer i lokalna samouprava nadarenim sportistima će uvek pružati podršku", naglasio je gradski većnik Đorđević.

Aleksandar Nikolić se zahvalio na prijemu rekavši da je to za njega velika čast, kao i da će nastaviti vredno da trenira i radi.,,Ovim sportom se intenzivno bavim dve godine i za to vreme osvajao sam nagrade. Biti državni prvak je veliki uspeh i podstrek za dalji rad". Nikolić planira da, nakon srednje škole, upiše Vojnu akademiju u Beogradu. 

Komentara: 0


#   Vranje   sport   Dan državnosti Srbije   lokalna samouprava   Gradski većnik   Junior   Grad Vranje   borilački sportovi   Nenad Đorđević   Aleksandar Nikolić   srednje škole   rvanje
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima