Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Vandali uništili izletište Hisar

rssBookmark and Share

Prokuplje 15.11.2013. JužnaSrbija.Info

Samo par sati nakon što je izletište Hisar u prokuplju posetio Srđan Belij, državni sekretar u Ministarstvu prirodnih resursa, rudarstva i prostornog planiranja za sada nepoznati vandali za kojima policija intezivno traga polomili su klupe i stolove, a razbijenim flašama i smećem potpuno je zatrpano šetalište.

Vandali uništili izletište Hisar

Iako bi trebalo da predstavlja oazu zelenila i prirodnih lepota, vandali su izletište gotovo potpuno uništili.

To je posebno razočaralo građane Prokuplja koji kažu da ovako nešto nisu očekivali pogotovo što se dugo čekalo na uređenje izletišta.

- Nikako ne razumemo omladinu koja uvek traži da im se urede prostori za druženje, a onda da se ovako nešto desi. Ovo iživljavanje nad prirodnim lepotama je strašno, saopšteno je iz Javnog preduzeća za zaštitu i unapređenje životne sredine.

Kako se navodi u saopštenju ovog Javnog preduzeća koje se stara o izletištu kako bi na danje zaštitili izletište u sradnji sa pripadnicima policijske uprave u Prokuplju oni će organizovati stalnu zaštitu ovog prirodnog dobra.

Inače, skoro je na meti vandala bio gradski park u Kuršumliji kada su polomljenje gotovo sve klupe i počupane kante za smeće.

Komentara: 0


#   Prokuplje   Hisar   vandali
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima