Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Za novogodišnje praznike na Zlatiboru 20.000 gostiju

rssBookmark and Share

31.12.2011. Autor : B.Anđelić |

Zlatibor za novogodišnje i božićne praznike očekuje posetu oko 20.000 gostiju, izjavio je direktor Turističke organizacije "Zlatibor" Darko Đurović.

Za novogodišnje praznike na Zlatiboru 20.000 gostiju

-Na Kraljevom trgu u centru Zlatibora biće organizovan tradicionalni doček na otvorenom. Goste će u novogodišnjoj noći zabavljati "OK Bend", a prelazak iz stare u novu godinu na Zlatiboru označiće vatromet i trubači, kazao je Đurović.

U zlatiborskim kafićima, restoranima i hotelima sve je spremno za novogodišnje slavlje, naveo je on i dodao da je očekuje oko 10 odsto inostranih gostiju.

Cene novogodišnjeg dočeka na Zlatiboru ove godine se kreću od 10 do 150 evra u prestižnim hotelima, a za Ski centar "Tornik" obezbeđen je organizovan prevoz skijaša.

-U Mokroj Gori turistički vozić "ćira" biće na raspolaganju turistima i gostima "Žel tursa" u čijim su objektima rasprodati novogodišnji aranžmani za 31. decembar i 1. i 2. januar po ceni od 11.500 dinara, dok je sam doček 3.500 dinara, kazao je upravnik Vaso Đurić.

"Ćirina" zimska sezona je počela 25. decembra i trajaće do 25. januara, naveo je on i dodao da će tokom novogodišnjih i božićnih praznika gostima u vozu prirediti iznenađenje.

Komentara: 0


#   zimska sezona   OK bend
@


 


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}