Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Asprovalta: More, plaže, zabava, sve na jednom mestu!

Bookmark and Share

16.08.2018. Z.S. Južna Srbija Info

Asprovalta, poznato letovalište u grčkoj opštini Volvi u neposrednoj blizini Stavrosa i Nea Vrasne, pravi je raj za turiste koji se odluče da letuju u tom mestu.

Foto: Vasilis Evagelou
Foto: Vasilis Evagelou

Duga peščana plaža koja spaja Asprovaltu, Stavros i Nea Vrasnu, praktično uz samo šetalište i centar grada, je idealno mesto za letovanje porodičnih ljudi, ali i onih mlađih koji žele zabavu, zbog pregršt lokala sa izvrsnom hranom, dobrom muzikom i uslugom.

Pored lepe plaže i čistog mora, Sofija Farasopulu (predsednik), Traka Tanja, Elena Lambura i Aleksndra Kosta članice odbora turističkog "Udruženja za izdavanje apartmana i soba" u Asprovalti, ulažu napor da turistima pruže i dodatnu zabavu, kao što su koncerti u centru mesta i drugi zabavni događaji sa besplatnim sadržajem.

"Shvatli smo da turisti žele da provedu svoje vreme kvaliteno, pored samog sunčanja i kupanja, i želimo da im izađemo u susret, raznim događajima koji bi upotpunili njihov odmor. Mi smo mlado "Udruženje", ali rezultati našeg rada su već vidljivi, i sve je više onih zadovoljnih turista koji letovanje neće pamtiti samo po pasivnom odmoru.", kažu članice udruženja.

Udruženje pruža i klasične informativne i oraganizacione usluge, a vezano za smeštaj u Asprovalti.

Kao i u oklonim mestima i u Asprovalti je najveći broj turista iz Srbije, potom Bugarske, Rumunije i....

Toplo more, uređene plaže, bogat program, blizina auto-puta, zaslužuju pažnju i boravak u Asprovalti tokom leta . .

 


#   turizam   more   Volvi (Grčka)   Asprovalta
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima