Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Grad i komunalci spremni za sutrašnje Zadušnice

rssBookmark and Share

Niš 17.02.2017. Južna Srbija Info

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović sa saradnicima i predstavnici gradskih preduzeća, ustanova, policije i komunalne policije sastali su se danas kako bi se dogovorili o novoj organizaciji rada gradskih službi zbog sutrašnjih Zadušnica.

Foto: JKP Gorica
Foto: JKP Gorica

Gradonačelnik je ovom prilikom rekao da očekuje da stepen organizacije u toku sutrašnjeg dana bude na višem nivou nego do sada. „Uzimajući u obzir kapacitete ovog prostora, kao i veliki broj ljudi koji će sutra biti ovde, na Novom groblju, namera nam je da se dobro organizujemo, da gradske službe budu mobilnije i odgovornije kako bi građani manje čekali, kako ne bi bilo zastoja.

Kao i do sada, neće biti dozvoljen ulazak motornim vozilima u kompleks Novog groblja, osim za vozila na kojima stoji posebna oznaka-nalepnica za prevoz osoba sa invaliditetom. Biće uvedena vanredna linija ka Novom groblju na 7 minuta, a pojačana će biti i redovna linija Gabrovačka reka-Novo groblje. U toku sutrašnjeg dana očekuje se i veći broj komunalnih policajaca, kao i saobraćajnih policajaca.


#   Niš   Darko Bulatović   Gorica JKP   Gabrovačka reka   Zadušnice   osoba sa invaliditetom   Novo groblje
@DarkoBulatovic_ @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima