Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Devojčica nije spašena zbog tuče huligana

rssBookmark and Share

Niš 17.07.2011. Autor : Stefan Radović

11-godišnja Isidora Pavlović, koja se utopila u bazenu u Kuršumliji, nastradala jer je pažnja spasilaca bila usmerena na deo bazena gde se odvijala tuča, kažu nadležni . Kako saznajemo tokom tuče huligana jedan je isečen nožem po telu, dok je drugi koji je, takođe, bio povređen pobegao sa bazena .

Devojčica nije spašena zbog tuče huligana

Horor na bazenu u Kuršumliji...

Gradski bazen u Kuršumliji biće zatvoren narednih nekoliko dana.

Direktor Sportske hale, u okviru koje se nalazi bazen, Vladimir Petrović rekao je da je tu odluku donelo rukovodstvo nakon tragedije, kao i da je još pre nekoliko dana upućen zahtev policiji da se pojača nadzor na gradskom bazenu.

Petrović je kazao da se devojčica juče utopila u trenutku kada je na drugom kraju bazena izbila tuča, "na koju je bila usmerena pažnja spasioca".

-U tuči je jedan učesnik isečen nožem po telu i odveden u Hitnu službu dok je jedan, koji je takođe bio povređen pobegao sa bazena, kazao je Petrović.

Prema informacijama do kojih smo došli jedan mladić je preskočio ogradu bazena i nožem napao drugog mladića,zbog čega je sva pažnja bila usmerena na taj incident i huligana koji je upao.

Petrović je naveo da je pre nekoliko dana uputio zahtev policiji u Kuršumliji da pojača nadzor na gradskom bazenu, zbog čestih tuča i drugih problema i da je i jučerašnjim događajima prisustvovao jedan policijac.


Naša redakcija nije uspela da sazna zbog čega su se huligani potukli na bazenu u Kuršumliji,ali ne zvanično saznajemo da je pre nego što je ušla u bazen nesrćna devojčica videla krv kod mladića koji su se potukli.

Inače,na gradskom bazenu u Kuršumliji u poslenje vreme su organizovane večernje žurke na kojima su bile mahom mlade osobe,ulaz je bio besplatan a žurke su počinjale nakon 20 sati .

Telo Isidore Pavlović sinoć je prebačeno u Niš gde će danas biti urađena obdukcija, nakon koje će biti poznat uzrok smrti. Devojčica će biti sahranjena sutra na gradskom groblju u Kuršumliji o trošku opštine.

 

NA BAZENU BILA TRI SPASIOCA !

Zamenik direktora sportskog centra ističe da su u momentu nesreće na bazenu bila tri spasioca,ali su dvojica nešto '' radila '' dok je treći navodno tu bio '''slučajno'' .

– Jedan je radio, drugi je bio ispomoć jer je bila gužva, a treći se slučajno tu zadesio - objasnio je zamenik direktora sportskog centra.

 

Dan žalosti u Kuršumliji !

Kako portal Južna Srbija saznaje Kuršumlijska opština je ponedeljak proglasila danom žalosti zbog tragične smrti jedanaestogodišnje devojčice .


#   Niš   Južna Srbija region   dan žalosti   gradski bazen
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima