Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Sahranjena devojčica, uhapšeni osumljičeni za tuču na bazenu

rssBookmark and Share

19.07.2011. Autor : Stefan Radović

Pipadnici MUP-a uhapsili su D.S., osumnjičenog da je izazvao tuču na bazenu u Kuršumliji, kada se utopila 11-godišnja devojčica zbog preusmeravanja pažnje spasilaca.

Sahranjena devojčica, uhapšeni osumljičeni za tuču na bazenu

D.S. je osumnjičen da je u subotu na gradskom bazenu u Kuršumliji, kada se devojčica udavila, lakše povredio N.C. i tereti se za krivično delo nasilničko ponašanje,saznaje Južna Srbija od dobro obaveštenog izvora .

U tuči je jedan učesnik isečen nožem po telu i odveden u Hitnu službu dok je jedan, koji je takođe bio povređen pobegao sa lica mesta tačnije bazena.

Prema nezvaničnim informacijama izvora bliskih istrazi, odbukcijom je utvrđeno da je smrt nastupila davljenjem u vodi i da nije bilo tragova fizičkih povreda.

Ipak,i dalje je bez odgovora pitanje kako i pred oko 300 kupača na gradskom bazenu niko nije uspeo da pomogne bespomoćnom detetu.

Iako je gradski bazen zatvoren do daljnjeg, među žiteljima Kuršumlije provlači se pitanje ko će u pomenutom slučaju snositi odgovornost a opozicione partije zahtevaju hitno vanrednu sednicu SO, jer za nesreću krive aktuelnu vlast koja je odgovorna za stanje u javnim preduzećima.

Isidora je bila odličan učenik, a kao nagradu za svoj uspeh i primereno vladanje tokom cele godine saznajemo da joj je učitelj poklonio mobilni telefon. Taj dar je sa ponosom nosila.

Roditelji koji su od trenutka tragedije na sedativima traže istinu o smrti mezimice .

Uz zvuke crkvenog zvona sa gradske crkve, porodica, rodbina ali i građani Kuršumlije oprostili su se u ponedeljak od desetogodišnje Isidore Pavlović, devojčice koja se u subotu popodne utopila u gradskom bazenu. Sahrani nesrećno nastradale devojčice na groblju u naselju Karstat prisustvovalo je više stotina građana a u opštini je u ponedeljak bio proglašen dan žalosti.U gradu vlada muk i neverica zbog ove tragedije.


#   Južna Srbija region   dan žalosti   nasilničko ponašanje   krivično delo   gradski bazen
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima