Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Devojka ubila svog momka u njegovoj kući

rssBookmark and Share

30.07.2011. Autor : Stefan Radović

Nenad Šćepanović (26) iz kuršumlijskopg naselja Mikuljana usmrćen je pištoljem marke „cz“ koji pripada njegovom ocu Nikoli. Metak je nesrećnom mladiću prošao kroz šaku, bradu i glavu. Kako JužnaSrbija saznaje nesrećnog mladića je ubila njegova devojka Maja.M sa kojom se predhodno posvađao u jednom Kuršumlijskom kafiću.

Devojka ubila svog momka u  njegovoj kući

Do nesreće je došlo u njegovoj kući, dva sata posle ponoći.Sa njim je u sobi u tom momentu bila njegova devojka Maja.M (24) iz Kuršumlije.

Par je izašao u petak u grad sa društvom i u jednom momenatu su se posvađali. Maja.M. je uzela Nenadov auto i odvezla se, a kasnije mu je poslala sms poruku da se nalazi u njegovoj kući i da će da se ubije, ako je ostavi. On je zamolio brata od strica koji je bio sa njima da ga odveze do kuće.

–Ona je sedela na krevetu kada je ušao. Vidite gde je pao i gde mu je sve metak prošao. Sigurno je šaku stavio ispred sebe, jer se branio - kaže Nikola, otac nesrećnog mladića.

On dodaje da je baš tog petka Nenad kupovao neke nove stvari za kuću i da je tih dana pričao kroz šalu da će da se ženi.

–Još u četvrtak smo svi zajedno otišli u selo, a on see vratio zbog tih stvari. Maju znamo, jer se zabavljaju više od godine dana - kaže otac, koji još uvek ne može da dođe sebi.

U prvom momentu Maja.M. je istražnim organima rekla da se ne seća šta se dešavalo.

–Naložena je obdukcija i tada ćemo znati šta se tačno desilo. Maji.M. je određena mera policijskog zadržavanja od 48 sati - kaže Mališa Stojanović, istražni sudija Višeg suda u Prokuplju.

Kako saznajemo od našeg dobro obaveštenog izvora iz Hitne medicinske pomoći u Kuršumliji, Nenad je davao znake života kada je stigla Hitna pomoć, ali ja na putu za bolnicu u Prokuplju preminuo.

U naselju Crveni krst, u kome živi osumnjičena devojka, svi je poznaju. Kažu nam da je jedinica i da je nešto studirala. Kod njene kuće nismo zatekli nikoga,a kako ne zvanično saznajemo otac joj je ''pavč'' .

 


#   Hitna pomoć   devojka   istražni sudija
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima