Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Krivična prijava zbog ubistva bebe

rssBookmark and Share

10.04.2013. Izvor: Noovosti-JužnaSrbija.Info

Protiv Milice Stanimirović (19) iz okoline Vranja, koja je u utorak saslušana u policiji, biće pokrenuta krivična prijava zbog sumnje da je ubila tek rođenu bebu.

Krivična prijava zbog ubistva bebe

VRANjSKA policija saslušala je u utorak Milicu Stanimirović (19) iz Golemog, sela kod Vranja, za koju se sumnja da je u nedelju svoju mrtvu bebu bacila u korpu za prljav veš. Kako “Novosti” saznaju, u istrazi navode da “postoje elementi za krivičnu prijavu, jer je gotovo izvesno da je Milica ubila tek rođenu bebu”.

Protiv Stanimirovićeve biće podneta krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu za krivično delo čedomorstvo, ali zasad ne možemo iznositi više detalja. Istraga je i dalje otvorena, a i očekuju se rezultati obdukcionog nalaza - kaže Dragan Stamenković, pi-ar Policijske uprave u Vranju.

Prema nezvaničnim informacijama, biće ispitani i ostali članovi porodice Stanimirović.

Milica Stanimirović se nalazi na ginekološkom odeljenju vranjske bolnice, a, prema rečima načelnice dr Ljiljane Živulović, devojka je anemična, izgubila je dosta krvi, ali joj je stanje stabilno.

Lekari sa vranjske ginekologije ukazuju da su njeni ukućani “bili upoznati sa trudnoćom, tako da je priča o tome da je devojka to krila od svih netačna”. Mrtva beba pronađena je u nedelju u korpi za prljav veš u domu porodice Stanimirović u Golemom, selu nadomak Vranja.

Policija je reagovala pošto su lekari obavestili da je primljena devojka koja se porodila. Majka novorođene bebe Milica Stanimirović je najpre to negirala, ali je na kraju rekla da je beba rođena mrtva.


#   policija   Dragan Stamenković   krivična prijava     krivično delo
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima