Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Nišlije će imati priliku da ćešće viđaju Bjelogrlića - pritvor ukinut, brani se sa slobode

rssBookmark and Share

Niš 24.08.2021. Južna Srbija Info

Nišlije će imati priliku da u narednom periodu češće viđaju (bar novinari zbog budućih ročišta) Dragana Bjelogrlića, jer mu je postupajući tužilac dozvolio da se brani sa slobode.

Foto: B.Lj. Južna Srbija Info
Foto: B.Lj. Južna Srbija Info

Glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić pušten je danas na slobodu, nakon što je ispitan u niškom Osnovnom javnom tužilaštvu, zbog sumnje da je u ponedeljak 23. avgusta rano ujutru u festivalskom hotelu "Ambasador", više puta po glavi udario reditelja Predraga Antonijevića.

Bjelogrlić priznao delo - izrazio žaljenje

Niško tužilaštvo je donelo ovakvu odluku, zato što je, kako kažu, Bjelogrlić u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela i izrazio žaljenje.

Bjelogrlić je zahvalio niškoj policiji na profesionalno obavljenom poslu i tužilaštvu i dodao da mu je žao što je, kako je rekao, podlegao provokacijama nakon uspešnih premijera na "Filmskim susretima".

U javnosti se šire razne spekulacije o dugogodišnjoj netrpeljivosti između dva reditelja, a pojedini mediji stavljaju ih u poziciju dve različite političke opcije, pozicije i opozicije.


#   Niš   Dragan Bjelogrlić   Osnovno javno tužilaštvo   Filmski susreti   PU Niš   fizički napad   Filmski susreti 2021   Predrag Antonijević
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima