Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нишлије ће имати прилику да ћешће виђају Бјелогрлића - притвор укинут, брани се са слободе

rssBookmark and Share

Ниш 24.08.2021. Јужна Србија Инфо

Нишлије ће имати прилику да у наредном периоду чешће виђају (бар новинари због будућих рочишта) Драгана Бјелогрлића, јер му је поступајући тужилац дозволио да се брани са слободе.

Фото: Б.Љ. Јужна Србија Инфо
Фото: Б.Љ. Јужна Србија Инфо

Глумац и редитељ Драган Бјелогрлић пуштен је данас на слободу, након што је испитан у нишком Основном јавном тужилаштву, због сумње да је у понедељак 23. августа рано ујутру у фестивалском хотелу "Амбасадор", више пута по глави ударио редитеља Предрага Антонијевића.

Бјелогрлић признао дело - изразио жаљење

Нишко тужилаштво је донело овакву одлуку, зато што је, како кажу, Бјелогрлић у потпуности признао извршење кривичног дела и изразио жаљење.

Бјелогрлић је захвалио нишкој полицији на професионално обављеном послу и тужилаштву и додао да му је жао што је, како је рекао, подлегао провокацијама након успешних премијера на "Филмским сусретима".

У јавности се шире разне спекулације о дугогодишњој нетрпељивости између два редитеља, а поједини медији стављају их у позицију две различите политичке опције, позиције и опозиције.


#   Ниш   Драган Бјелогрлић   Основно јавно тужилаштво   Филмски сусрети   ПУ Ниш   физички напад   Филмски сусрети 2021   Предраг Антонијевић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима