Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Starac poginuo na traktoru

Bookmark and Share

01.09.2011. Autor : Milena.R

Milorad L. izgubio je život je u saobraćajnoj nesreći kada je teretno vozilo udarilo u neosvetljenu i ručno napravljenu prikolicu, prikačenu na traktoru .

Starac poginuo na traktoru

KRAGUJEVAC - Milorad L. (71) iz Orašca izgubio je život u saobraćajnoj nesreći kada je teretno vozilo udarilo u neosvetljenu i ručno napravljenu prikolicu, prikačenu na traktoru, u kojoj se on nalazio, saopštila je danas kragujevačka policija.

Kako je navedeno u saopštenju, na traktor kojim je u stanju potpune alkoholisanosti upravljao Miloradov sin Zoran L. (35) udarilo je, zbog vožnje neprilagođenom brzinom, teretno vozilo marke "škoda praktik".

eretno vozilo je u vlasništvu aranđelovačkog preduzeća "Knjaz Miloš", a njime je upravljao Marko M. (31) iz Aranđelovca.

Saobraćajna nesreća, u kojoj je Milorad L. na licu mesta podlegao povredama, dogodila se sinoć u 21.30 sati u mestu Orašac u opštini Aranđelovac.

Marko M. i Zoran L. privedeni su danas istražnom sudiji Osnovnog suda zbog sumnje da su izvršili krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.


#   starac   krivično delo
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima