Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Vranje: Osuđenik u bekstvu napada i pali sve pred sobom

rssBookmark and Share

Niš 29.07.2011. Izvor: Tanjug

Vranjska policija intenzivno traga za Zoranom Kostićem (42) iz sela Sekirje zbog sumnje da je tokom odsustva sa izdržavanja zatvorske kazne, u sredu 27. jula, nožem pokušao da ubije dve žene iz Vranja, saopšteno je danas iz policije u Vranju.

Vranje: Osuđenik u bekstvu napada i pali sve pred sobom

Kostić je napao nožem majku i ćerku u susednom selu Drezgovica nanevši im teške telesne povrede. Prilikom bekstava je zapalio zapalio jednu kuću, dve štale, objekat za stočnu hranu i plast sena.

Nakon izvršenih krivičnih dela, Kostić je pobegao a policija preduzima intenzivne mere i radnje na njegovom pronalaženju i hapšenju, a potragu dodatno otežava neprohodnost terena u ovom kraju, navodi se u saopštenju.

Policijska uprava u Vranju moli građane koji imaju bilo kakava saznanja o Zoranu Kostiću da o tome obaveste Policijsku upravu u Vranju na brojeve telefona 92 ili 017 422-993.

Zoran Kostić je zatvorenik KDP-a Niš i osuđen je na deset godina robije zbog ubistva tašte i paljenja porodične kuće svoje nevenčane supruge, a trenutno je na odsustvu od izdržavanja zatvorske kazne.



#   Niš   policija   Policijska uprava   Zoran Kostić
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima