Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Lakše do "papira" i informacija za osetljive kategorije građana: Još jedan uslužni centar u Nišu

rssBookmark and Share

Niš 01.04.2021. Južna Srbija Info

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski, koja je obišla novi Uslužni centar, istakla je da je njegovim otvaranjem učinjen korak bliže građanima i osobama sa invaliditetom izgradnjom rampe, spuštanjem trotoara i obzbeđenim parking mestima neposredno ispred prijemne kancelarije.

Lakše do "papira" i informacija za osetljive kategorije građana: Još jedan uslužni centar u Nišu

Novi Uslužni centar Uprave za društvene delatnosti otvoren je u ulici Nade Tomić broj 13, preko puta Policijske uprave Niš.

To je mesto gde građani mogu predavati zahteve za ostvarivanje svojih prava iz oblasti socijalne zašatite, invalidske, invalidsko-boračke zaštite i prava predviđena Zakonom o finansijskoj podršci porodici sa decom.

"Želimo da sve usluge gradskih uprava približimo građanima gde mogu lako, brzo i bez čekanja da podnesu zahtev i završe posao", istakla je gradonačelnica Niša.

Gluvim i nemim osobama na usluzi su zaposleni u Gradskoj upravi koji se služe znakovnim jezikom, navela je Dragana Sotirovski najavljujući početak sezone na prilagođavanju trotoara i drugih pozicija u gradu za osobe sa invaliditetom.

Vršilac dužnosti načelnice Uprave za društvene delatnosti Katarina Mitrovski rekla je da se pored ulaza u prijemnu kancelariju nalazi sanduče u koje građani mogu da ostavljaju svoje primedbe, predloge, sugestije i pohvale uz svakodnevnu dostavu Kabinetu gradonačelnice u cilju što bolje i uspešnije komunikacije sa građanima.


#   Niš   Dragana Sotirovski   socijalno ugroženi   Osobe sa invaliditetom   Gradska uprava   uslužni centar
#GradonacelnicaN @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima