Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Otvorena “Pametna učionica ruskog jezika” u Nišu

rssBookmark and Share

31.01.2017.

Radovi na projektu gimnazije „Svetozar Marković“ iz Niša i regionalnog predstavništva Ruske humanitarne misije na Balkanu „Pametna učionica ruskog jezika“, a čiju realizaciju je, u okviru programa „Zajednici zajedno“ podržala Naftna industrija Srbije.

Otvorena “Pametna učionica ruskog jezika” u Nišu

Posebno je važno reći da ovaj kabinet počinje sa radom u Gimnaziji Svetozar Marković koja je do sada prednjačila u inovativnim idejama i pružala priliku učenicima da se kreativno istaknu. Upravo u ovoj gimnaziji su ponikli i stasali brojni talentovani učenici koji su na takmičenjima i olimpijadama širom sveta postizali zapažene rezultate” rekao je zamenik gradonačelnika Niša prof.dr Miloš Banđur prilikom otvaranja.

Prostor škole, koji je do nedavno bio u prilično lošem stanju, pretvoren je u najsavremeniji kabinet nastave ruskog jezika u Srbiji, sa višenamenskom funkcijom. Na ovaj način sva deca grada Niša, dobijaju  prostor u kome će moći da  se na potpuno novi način  upoznaju sa ruskim jezikom i kulturom.

Praktično od 1. Februara ovaj moderni nastavni kabinet biće spreman za vannastavne aktivnosti, dok će  od početka drugog polugodišta biti na raspolaganju  za izvođenje nastave u gimnaziji „Svetozar Marković“.


#   Miloš Banđur   Svetozar Marković   Svetozar Marković gimnazija   NIS   Ruski jezik   Zajednici zajedno program
@Milos_Bandjur @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima